2777
2789
[QUOTE=359708986][QUOTE=359701073][QUOTE=359682619][QUOTE=359679633]باهم به آرزوهامون میرسیمممممما م ...

هووووف دیگه کم کم قراره اعلام کنن برنده رو چه قدر تمین لفتش میدهههههه🤣😭🤣😭

کرویتیه ولی به احتمال زیاد🥲نوش جونشون اگه هستن خوب بودن به هر حال واقعاااااا خوب بودن

🫶

[QUOTE=359708986][QUOTE=359701073][QUOTE=359682619][QUOTE=359679633]باهم به آرزوهامون میرسیمممممما م ...

گفتتتت گفتتتتت بالاخره همین الان گفتتتتتتت😭😭🥲😂😭😭

کرویتی ایمنیدا🥲🥲🥲🥲

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😭🥲😂😭🥲😂هعی کرویتی برنده شد 

چهقدر الان دارن هیت میدن میگن مشخصه استارشیپ به ام نت پول داده😑😂ولی کرویتی اگه مال استارشیپم نبودن بازم برنده میشدن مطمئنا یکی این که کرویتی از ۲۰۲۲ به این ور توی خارج خیلیی محبوبیتشون زیاد شد و این که واقعا اجراهاشون خوب بودن فکر میکنم مردم از وان آس انتظار بیشتری داشتن اخه وان آس تو دور قبل ترکوند برنده هم شد 

وان آس دوم شد الان هوووووووففففففف 

خب دیگه اگه تمین اینقدر لاکپشتی حرف نمیزد من الان دو درس جلو تر بودم بریم که از ۷ شروع کنم دوباره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🫶

دقیقا یعنی یه ذره فکر نمیکنن با خودشون اگه نمیخواین تغییری بدین حداقل سریعااااا بگین تکلیف چیه

همینو بگو دیر میشه بعد دیگه تغییر نمیدن بعد مجبوریم همه درسای یازدهم دوازدهم‌رو بخونیم تو زمان کم

من که ۹۰ درصد کنکوری میخونم فعلا که اگه گفتن نهایی هر دو پایه هست دیگه تایم بیشترمو بزارم رو نهاییا ۶۰ درصده واسه ما 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
😭🥲😂😭🥲😂هعی کرویتی برنده شد چهقدر الان دارن هیت میدن میگن مشخصه استارشیپ به ام نت پول داده😑😂ول ...

الان تقصیر تمینه؟؟؟؟  

بدوووو بخون

یاد اون موقع که فاینال بویز پلنت رو میدیدم افتادم 

دومم خوبه حتما کرویتی خیلی خوب بوده 

دارم اغفال میشم ببینمشا ولی ازونجا که من باید حداقل ۲۰ تا امتحان بدم تا میتونم ادامه میدم وقتی قفل کنم و خسته بشم یه مدت دیگه واسه تنوع و اینکه بتونم ادامه بدم نگاش میکنم حتما

ولی ببین که کرویتی مثل استری کیدز پیشرفت کنه هاااا بنظرم رو فن ها تاثیر میزاره حتما 

تمین بنظرم خیلی وایب مثبت میده من قبل سربازیش بخصوص ام وی هاش رو دیده بودم فرندشیپش با کای و جیمین هم خوب بود کلا رقصش عالیه یه اجرا هم با جیمین داشت اونو هم دوست داشتم اجرای آهنگ دسپاسیتوش هم خیلی خوب بود کلا بنظرم خیلی لولش بالاست تو آیدلای نسل ۳ میشه یا ۴؟؟؟؟ ۴ میشه نه؟

همینو بگو دیر میشه بعد دیگه تغییر نمیدن بعد مجبوریم همه درسای یازدهم دوازدهم‌رو بخونیم تو زمان کممن ...

دقیقا منم فعلا برای کنکوردارم میخونم هر از گاهی عمومی ها رو نگاه میندازم فکر میکردم تا بیستم دقیق اعلام میشه همینم قرار نیست اعلام کنن؟

🫶

الان تقصیر تمینه؟؟؟؟ بدوووو بخونیاد اون موقع که فاینال بویز پلنت رو میدیدم افتادم دومم خوبه حتما کر ...

مدیونی فکر کنی تقصیر منه🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😭

عالییی تو میتونی خیلی عشقی از پسش برمیای خستگی برای تو معنی نداره 

خوب بخون خوبم استراحت کن💙🩷💞💕💖💞🦋💕💞

کرویتی خیلی با استعدادن 

دروغ چرا یه سری از اجراهاشون من بیشتر از اجرای وان آس دوست داشتم ولی خب😂😂😂

🫶

تمین بنظرم خیلی وایب مثبت میده من قبل سربازیش بخصوص ام وی هاش رو دیده بودم فرندشیپش با کای و جیمین ه ...

تمین خیلیییییییی خوبهههههه یکی از دلایلی که برا این برنامه ذوق داشتم همین بود که تمین مجریگری میکنه وای قسمت اخرم اجرا کرد اصلا خیلی با استعداده واقعاااا

من اهنگ move اش رو خیلییییی دوست دارم شنیدی؟به نظرم قشنگترین اهنگشه

تمین نسل ایدل نسل دوعه دبیو شاینی اگه اشتباه نکنم سال ۲۰۰۸ عه ماشالا تمین اصلا سنی نداره که بخواد ۲۰۰۸ دبیو کرده باشه قبول داری؟😂😂😂😭😂😂😂

🫶

دقیقا منم فعلا برای کنکوردارم میخونم هر از گاهی عمومی ها رو نگاه میندازم فکر میکردم تا بیستم دقیق اع ...

نه اصلا نمیدونن چه غلطی بکنن از پارسال بدتره فقط بخون که هر طور شد خودتو وفق بدی

مدیونی فکر کنی تقصیر منه🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😭عالییی تو میتونی خیلی عشقی از پسش برمیای خستگی برای تو معن ...

نه ما مقصر نیستیم اصلا و ابدا تقصیر همه هست جز ما  

توام عشقی....چنان دو رقمی بیاری 

درسته مجبوریم خودمونو بکشیم قبول شیم ولی خب سال دیگه حداقل آرامش داریم

همینه دیگه الان توام به طرفداراشون اضافه شدی اول شدن پس حقشون بود

تمین خیلیییییییی خوبهههههه یکی از دلایلی که برا این برنامه ذوق داشتم همین بود که تمین مجریگری میکنه ...

باورت میشه رقص move رو بلدم  چون آسون و حرکاتش کند بود مثلا میرقصیدمش واسه لاغر کردن ریخته بودم تو فلش هوازی رو با کیپاپ میرقصیدم که کالری بسوزونم اونو بلدش بودم خیلی اجراشو دوست داشتم...وااای میرم اجراشو میبینم

تمین خیلیییییییی خوبهههههه یکی از دلایلی که برا این برنامه ذوق داشتم همین بود که تمین مجریگری میکنه ...

منظورم بین ۲و ۳ بود راستش درس میخونم رد میدم نمیدونم طبیعیه

تازگیا تو خواب مسئله حل میکنم و ذهنم قفل میشه نسل ۴ که این جدیدان منظورم بین ۲ و ۳ بود پس یه نسل قبل بی تی اس میشه آره کوچولو بوده دبیو کرده 

بیبی چطوری کم پیدایی

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه ما مقصر نیستیم اصلا و ابدا تقصیر همه هست جز ما توام عشقی....چنان دو رقمی بیاری درسته مجبوریم خود ...

تبریک به من تبریک به تو تبریک به ما ۶۳ درصد زدم هنوز کمه ولی پیشرفته😃😃😃😂😂😂💕💞🦋💖🩷

من از اسکیز کد این هفته میزنم تا بالای هشتاد نزنم گرامرو دیگهههه نمیبینمممم

🫶