2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بیستم باید ثبت نام کنیم؟

آره چاگیا از بیستم شروع میشه ولی فکر کنم چون اطلاعاتمون تو پروفایل میمونه خیلی دردسر نداشته باشه ثبت نام

طبیعیه استرس میگیرم موقع ثبت نام؟

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
منم باورم نمیشه ا۱لا بعد ثبت نام احساس میکنم بهش نزدیکتر میشیم

175 روز موندهههه میگم به نظرت عاقلانست چنین کاری

یه جوری برنامه بریزم توی این ۷۵ روز کامل درسنامه رو ببندم و رفع اشکال کنم به مدت ۱۰۰ روز همش تست و ازمون کار کنم 

نظرت چیه؟

🫶

175 روز موندهههه میگم به نظرت عاقلانست چنین کارییه جوری برنامه بریزم توی این ۷۵ روز کامل درسنامه رو ...

نه راستش مباحث رو با تست پیش ببر و یاد بگیر اصلا اینجوری بستن مثل هدر دادن ۷۵ روز میشه چون مسلط نمیشی و درسنامه بدون تست و تمرین و آزمون اصلا جواب نمیده اما منم تشریحی و درسنامه ای خوندن حس بهتری بهم میده و حس میکنم بایددد اول یاد بگیرم اما این نقطه ضعف میشه واسه کنکور اما چون امتحانا تشریحیه صبحا رو درسنامه بخون و تشریحی یاد بگیر از ظهر تا آخر شب تست بزن...تست زنی تو سه ماه خیلی کمه 

فیلما و درسنامه رو صبحا بخون تا ۱

بعدازظهر تا ۱۰ شب تست بزن

از ۱۰ تا ۱۲ حتی شده ۱ ساعت بازیابی و تثبیت کن و یه سامری بنویس واسه جمع بندی دوست من اینجوری پارسال از ۳۰ هزار ۷۸۰ منطقه ۲ شد مشاور من پارسال دندون بود میگفت اصلا درسنامه نخون مستقیم برو تو تست در این حددد ولی خب ما امتحانا رو هم داریم

هم امتحانا رو خوند هم کنکوری 

نه راستش مباحث رو با تست پیش ببر و یاد بگیر اصلا اینجوری بستن مثل هدر دادن ۷۵ روز میشه چون مسلط نمیش ...

وای ارههههه راست میگی خوب که من تو رو دارم🥲🥲🥲🥲💙🩷💙🩷💙🩷💙

ایدت عالی بودددددددد من خیلی سردرگم بودم ولی اینکه 

صبحا بزارم درسنامه

عصرا تست عالیه لاااو یوووو

🫶

وای ارههههه راست میگی خوب که من تو رو دارم🥲🥲🥲🥲💙🩷💙🩷💙🩷💙ایدت عالی بودددددددد من خیلی سردرگم ...

باهم به آرزوهامون میرسیممممم

ما موفق میشیم    

بدو بریم‌بخونیم اومدم تورو ببینم انرژی بگیرم

لاو یووووووو  

باهم به آرزوهامون میرسیمممممما موفق میشیم بدو بریم‌بخونیم اومدم تورو ببینم انرژی بگیرملاو یوووووو ...

الان ۱۲ و نیمه برم تا ۳ مفیدبخونم بوص بهت برو که وقت نیست

🫶

[QUOTE=359679633]باهم به آرزوهامون میرسیمممممما موفق میشیم بدو بریم‌بخونیم اومدم تورو ببینم انرژی ...

چاگی ثبت نام افتاد ۲۵ آذر البته باز اینا معلوم نیست چشونه استرس نگیر بزار تا معلوم بشه بهم میگیم از خبرا

[QUOTE=359682619][QUOTE=359679633]باهم به آرزوهامون میرسیمممممما موفق میشیم بدو بریم‌بخونیم اومدم ...

دارم لایو کینگدامو میبینم قسمت اخره😀🥲🥲

از تو کامنتا میتونم بگم که برنده کرویتیه چه قدر فناش زیادن

من واقعا دوست داشتم وان آس ببره🥲کرویتی رو هم دوست دارم ولی فن وان آسم🥲🫠

🫶

[QUOTE=359701073][QUOTE=359682619][QUOTE=359679633]باهم به آرزوهامون میرسیمممممما موفق میشیم بدو ...

درگیری شدید شده تو خودیاشون 

مگه میشه ۲۱ امتحان تو یه ماه بدن بچه ها همه مریض میشن بعد هیچی شب امتحان نمیشه

یعنی از قبلم فول باشی باز شب امتحان بخونی یادته جواب بدی

من تا لحظه امتحان میخوندم آخر نفر میرفتم سر جلسه بعد هر چی اون قبله خونده بودم عین جان جواب میدادم حالا فکر کن هر روز امتحان باشه بعد ۴ و ۵ شب نخوابیدن طرف میپوکه میوفته رو دور گند زدن به امتحانا

[QUOTE=359708832][QUOTE=359701073][QUOTE=359682619][QUOTE=359679633]باهم به آرزوهامون میرسیمممممما م ...

دقیقا یعنی یه ذره فکر نمیکنن با خودشون اگه نمیخواین تغییری بدین حداقل سریعااااا بگین تکلیف چیه

🫶