2777
2789
اره امروز بیرون بودم نشد کلا احتمالا از ۵ شروع میکنم

عالیهههه بخون بجاش بعدازظهر یه کوچولو بخواب....عکسای دوستام که قبول شدن رو میبینم میگم منم امسال بهش میرسم...با همه توانت بخون

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عالیهههه بخون بجاش بعدازظهر یه کوچولو بخواب....عکسای دوستام که قبول شدن رو میبینم میگم منم امسال بهش ...

دیرررر بیدار شدم😭😂الان نشستم شروع کنم هوهوهوهوهوهو

🫶

دیرررر بیدار شدم😭😂الان نشستم شروع کنم هوهوهوهوهوهو

من از ۸ شروع کردم امروز تا الان پای زیست بودم الان دیگه رستم...کلیلیلیلیلی یه نیم ساعت ول بچرخم تو خونه  

من از ۸ شروع کردم امروز تا الان پای زیست بودم الان دیگه رستم...کلیلیلیلیلی یه نیم ساعت ول بچرخم تو خ ...

نرسیدم به لایو ولی خب کنچانا کنچانا

منم الان نیم ساعت رستم😂😭بشینم اسکیز کد ببینم این دو قسمت جدیدی که اومد ببینم هعیی

🫶

نرسیدم به لایو ولی خب کنچانا کنچانامنم الان نیم ساعت رستم😂😭بشینم اسکیز کد ببینم این دو قسمت جدیدی ...

آره کنچانا کنچانا میبینم که قشنگ واسه خودت برنامه ریزی رستم داری   فول از تایمت استفاده میکنی   نمیزاری چیزی جا بمونه   

وای من دیشب افت فشار داشتم حالم بد بود فشارم بالا نمیومد گاهی اینجوری میشم

اینه که الان میخوام شروع کنم 

ولی کنچانا کنچانا ۸ ساعت رو میخونم حتماااااا   

آره کنچانا کنچانا میبینم که قشنگ واسه خودت برنامه ریزی رستم داری فول از تایمت استفاده میکنی نمیز ...

وای هانیییی الان خوبی خیلی به خودت فشار نیار تو میتونی در کل 

صدتو بزار ولی خودتو اذیت نکن 

خوب استراحت کن مغزیجات بخور حتما 

یه چیز دیگه واقعا متوجه شدم بعضی وقتا من مجبورم تایمم رو بزارم دیروقت یعنی مثلا از ۱ تا ۳ صبح میخونم 

بعد باعث میشه بازدهیم هم توی اون ساعت هم فرداصبحش خیلی کمتر میشه کلا شبایی که میخوابم خیلی بهتر میخونم 

تو هم همین طوری باش

معجون درست کن برا خودت به جای قهوه رو من بیشتر اثر داره

شیر و خرما و مغزیجات و عسل و موز کره بادوم زمینی خیلی خوبه میزنی روشن میشی😂🙌

راستی موزیک ویدیو تی اکس تی هم اومد الان بشین بخون تا اخر شب که میخواستیم بخوابیم ببینیمش💖💖

🫶

وای هانیییی الان خوبی خیلی به خودت فشار نیار تو میتونی در کل صدتو بزار ولی خودتو اذیت نکن خوب استراح ...

آره چند تا ایراد دارم یکیش قهوه است یکیش درس خوندن تا ۳ و ۴ صبحه باید درستش کنم مرسی همینکارا رو میکنم..آره انگار زیاد فشار آوردم

اونی که روشن میشی بخورم میشم جوش جوشیییی ولی بهتر ازینه که ضعیف بشم بعدا پوستمو درست میکنمممم

باشه چاگیا شب میبینمش...کیلیلیلیلیلیلی الان دارم صبح رو جبران میکنم خوب میخونم

آره چند تا ایراد دارم یکیش قهوه است یکیش درس خوندن تا ۳ و ۴ صبحه باید درستش کنم مرسی همینکارا رو میک ...

😀😀اگه زیاده روی نشه توش فک  نکنم جوش بزنی نترس عشقم😂😭

به هر حال یه جایگزین دیگه باید برا قهوه پیدا کنیم 🤣😭😭

تو میتوووووونییییی

برام دعا کن امروز میخوام درس جواب بدم سر کلاس امیدوارم مشکلی پیش نیاد من میخونماااا ولی قلبم تند تند میزنه برا جواب دادن🗿🗿بعددلم میخواد همش نفس نفس بزنم اصلا خیلی افتضاحه نمیتونم جلوی جمع حرف بزنم🔪🔪😑

🫶

😀😀اگه زیاده روی نشه توش فک نکنم جوش بزنی نترس عشقم😂😭به هر حال یه جایگزین دیگه باید برا قهوه پید ...

میخورم به امید اینکه جوش نزنم.....  جایگزین دیگه نیست  چایی میخورم خوابم میگیره آبمیوه خوبه  که خواب رو نمیپرونه

اصلا فکر کن اونا میز و صندلین آدم نیستن این یه فوبیای شایعه اما با تمرین و تکرار خوب میشه منم اینجوری بودم اما بعد فکر کردم مگه اینا کین؟؟؟؟؟ کلی هم توپوق میزدم یبارم کل کلاس خندیدن بهم منم باهاشون خندیدم بعدش ناراحت بودما اما به روی خودم نیاوردم تو دانشگاه باید کلی کنفرانس بدیم پس اینا تمرینی بیش نیست سخت نگیر کلا....بهم بگو چجوری پیش رفت خوب بود؟

هانی راستی بمن بگو چجوری فارسیمو خوب کنم هم یازدهم هم دوازدهم باید نهایی خوب بشم ضریبش بالاست 

فرمول ۲۰ رو گرفتم اما درس به درسه 

من آرایه و دستور فارسی ضعیفم  بنظرت یکی یکی سرچ کنم فیلم ببینم واسه اینا؟ چرا من فارسی نمیفهمم؟؟؟

میخورم به امید اینکه جوش نزنم..... جایگزین دیگه نیست چایی میخورم خوابم میگیره آبمیوه خوبه که خواب ...

هعی خوب بود خدا روووو شکررررررر

ولی اینقدر عرق کردم اینقدرعرق کردم موش ابکشیده شدم نمیدونم چرا اینطوری میشم اخه🥲🥲🥲🥲🥲🥲

معلمه هم گفت توکه بلدی چرا اینقدر استرس داری واقعا نمیدونم چطور رفعش کنم این اضطراب لعنتی رو🗿🗿

🫶

هانی راستی بمن بگو چجوری فارسیمو خوب کنم هم یازدهم هم دوازدهم باید نهایی خوب بشم ضریبش بالاست فرمول ...

دقیقا باید اول به درسنامه مسلط شی بعد اینقدر نمونه سوال ازش حل کنی تا دستت بیاد منظورش چیه یه جورایی مغزت خلاق میشه برا ارایه ها

این استاد مال تاملند خیلی خوب فارسی درس میده دقیقا همینطوری که میگی ارایه جدا دستور هر مبحثی که تو امتحان میاد جدا کلا 

یه چیزی کلا ادبیات رو تفکیکی بخون یعنی قلمرو زبانی جدا فکری جدا ادبی جدا 

🫶

هعی خوب بود خدا روووو شکرررررررولی اینقدر عرق کردم اینقدرعرق کردم موش ابکشیده شدم نمیدونم چرا اینطور ...

تو دانشگاه عادت میکنی اما باهاش مواجه شو سعی زیاد داوطلب بشی و خودتو تو موقعیت بزاری ازش فرار نکن چون باعث میشه خودتو بهتر پرزانت کنی و بتونی از موقعیت هات تو هر شرایطی استفاده کنی...هر چی فعال تر و خوش سر و زبون تر و تو ارائه خودت و کارت و مهارتت بهتر باشی موفق تری

دقیقا باید اول به درسنامه مسلط شی بعد اینقدر نمونه سوال ازش حل کنی تا دستت بیاد منظورش چیه یه جورایی ...

کوموپدا چاگیااااااا

تنکس دارلینگ

مرسی عزیزم

مقسی شقی

گرسیاس کریدو