2777
2789
من تا ۱۱ خوندم دیگه خوابم بردالان بیدارم برای روز جدیدددد بریمممم

آفرین چاگیاااااااا

منم تا ۳ خوندم الان شروع جدید

امروزت رو فول بخون

به لحظه تماشای نتایج فکر کن که جیغ میزنی و قبول میشی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو اکلیلی نکنننننننن قلبم طاقت نداره 

لاو یو لاو یو لاو یو

اند آی بِلیو این یو اند نُو دت یو ویل اِچیو اُل یو ویش این یور لایف

فوش نده خدایی   میدونم سخته اینجوری ولی این مدلی دوست دارم بنویسم

منو اکلیلی نکنننننننن قلبم طاقت نداره لاو یو لاو یو لاو یواند آی بِلیو این یو اند نُو دت یو ویل اِچی ...

وووییییی منم خوشم میااااد😀😂😂😂

منتها از فینگلیش نوشتن به این صورت بدم میاد

Slm khobi chekhabar اهههه خیلی اعصابخورد کنه😐😐😐

🫶

وووییییی منم خوشم میااااد😀😂😂😂منتها از فینگلیش نوشتن به این صورت بدم میادSlm khobi chekhabar اههه ...

می توووو

چاگی من امشب خیلی خستم تا الان ۹ ساعت خوندم ولی دیگه نمیکشم یکم استراحت کنم ببینم میتونم یه ساعت دیگه بخونم

ویتامین هم بخور این‌روزا 

می تووووچاگی من امشب خیلی خستم تا الان ۹ ساعت خوندم ولی دیگه نمیکشم یکم استراحت کنم ببینم میتونم یه ...

چهههه خبرررررررررررررر؟ من تا چند وقت نمیتونستم اینجا پست بزارم نمیدونم چرا😑😑😑تو هم تگ نمیشدی 

خوبییی چیکار میکنییی

🫶

چهههه خبرررررررررررررر؟ من تا چند وقت نمیتونستم اینجا پست بزارم نمیدونم چرا😑😑😑تو هم تگ نمیشدی خوب ...

سلاااااام عشقم خوبی؟؟؟؟؟ من این مدت چسبیده بودم کتاب دیدم خبری ازت نیست گفتم لابد داری میخونی من پست نمیزاشتم جایی نمیدونم شاید منم نمیتونستم 

چه خبرااااااا؟؟؟؟؟ من روزی ۱۱ خوندم حدودا ولی شبا دیگه تموم میشم

از کیپاپ چه خبر؟ خبر جدید؟ کامبک سونتین رو دیدم....مینگیوووووووو  

سلاااااام عشقم خوبی؟؟؟؟؟ من این مدت چسبیده بودم کتاب دیدم خبری ازت نیست گفتم لابد داری میخونی من پست ...

واااییییی ارهههههع

چه خوببببب افریییییییین منم خیلی رسمی دیگه شروع کردم 

به شدت شلوغ شدممم🤓😂😭

هانی میخوام یه مدت اینجا نیام کلا 

تو روبیکایی چیزی داری اونجا به هم گزارش بدیم تا ایدیمو بهت بدم

میام اینجا سه ساعت میشینم پاش😑😑😑😑😑😑

دیدم سونتینو😭😭😭😭واااهاایییی

دیگه هیلی وقت نکردم درگیر اپدیت ها شم

ولیییییی توایس با مگان دی استالین وای اون اهنگه بود که ترند شده بود

اوکانه کاسمو واتاشی واستاااااااااا

ریمیکسشو با توایس داده واااهاااییییی

الان به شدت منتظر کامبک دبویزم بالاخره بعد از یه ماه انتظار روزش فرااااا رسید تیزراش خیلی خفنههههه چرا ساعت ۱۱ نمیشهههههه یک ساعت و ده دقیقه دیگه یا خداااا

🫶

سلاااااام عشقم خوبی؟؟؟؟؟ من این مدت چسبیده بودم کتاب دیدم خبری ازت نیست گفتم لابد داری میخونی من پست ...

راستی تاپیک اخرمو ببین😂😂😂😂😂داداشمون پراید خریده

🫶

اوووو مای گاااااد تا ام وی بیاد من دار فانی را وداع میگویم😂😂😭

🫶

واااییییی ارهههههعچه خوببببب افریییییییین منم خیلی رسمی دیگه شروع کردم به شدت شلوغ شدممم🤓😂😭هانی م ...

اون ترنده که گربه روی رودخونه بود گزارشگره گفته بود؟؟؟؟ درسته؟ 

ندیدمشششش خیلی درگیر گرل گروپا نیستم   برم ببینمشششش

منم خیلییییی میخونمممم این روزاااااا حتی خطمو خاموش کردم گوشی جنع حتی میرم گالری گوشیم اونقدر دنبال حاشیه ام عکسای ۱۰۰ سال پیشم هم جذابه که درس نخونم واسه همین جمع کردم که درگیر گوشی نشم با نت خونه و گوشی مامانم زنده ام واسه ویدیوهای درسی و زیادم نمیام دیگه دقت کرده باشی

بزار خطمو روشن کنم ایدیمو بهت میدم چاگی ولی اکثرا خاموشم

گاهی بیایم اینجا حس اینجا فرق داره آخر شبا بخصوص

وااای کامبک جدید اینم ببینم کلا تارک دنیا شدم باز پخش شدم لای این کتابای مسخره با ۲۱ امتحان نهایی در پیش رو قلبم منفجره چجوری میخوام خرداد رو سپری کنم

اوووو مای گاااااد تا ام وی بیاد من دار فانی را وداع میگویم😂😂😭

ام وی اومد؟؟؟؟؟؟ دیدیش؟؟؟؟؟ خوبیییی الان؟؟؟؟؟

من بعد ام وی سونتین و دیدن بایسم دار فانی رو وداع گفتم ولی ازونجا که وقت بسی تنگ است و کنکور اقرب الینا من حبل الورید زود خودمو جمع و جور کردمممم

راستی تاپیک اخرمو ببین😂😂😂😂😂داداشمون پراید خریده

دیدم اینو ریکیییییییییی شی  من نوناش میشم وگرنه دوست داشتم بهش بگم اوپااااااا  یاد جونگکوک افتادم دیدی یکی بهش میگه اوپااااا بعد میگه من اوپای توام؟؟؟؟ فکر کنم دختره خیلی بزرگتر بوده ازش تو فن میتینگه

یه جا هم یه دختره که ساسنگشه اسم دختره یادم نیست ولی هویج داشت تو اسمش کروت نونااااااا آهان یادم اومد یاد اون میوفتم این کوچیکارو میبینم  

خلاصه دلم واست تنگ میشه ولی قبول بشیم اول بعد بریم دنبال تک تک آرزوهامون  شایدم باهم رفتیم کره  بعد ژاپن دیگه من خیالم راحته تو زبان ژاپنی بلدی    

لاو یو چاگیااااااا بوگوشیپیوووو(میس یو)  استادی از هارد از یو کن اند نور گیوآپ کاز یو کن دو ایت هوپ یول بی ساکسسزفول اند هپی این اوری مومنت آف یور لایف کیس یو بوس بوس     

اون ترنده که گربه روی رودخونه بود گزارشگره گفته بود؟؟؟؟ درسته؟ ندیدمشششش خیلی درگیر گرل گروپا نیستم ...

نه یه آهنگه اسمش mamushi 

اهان باشههههه پس هر وقت تونستی 

وااااایییی این روزا احساس میکنم بهشدت دارم وقت تلف میکنم😂😭

اگه از الان بخونیم بازم فکر کنم راحتیم خرداد به هیچ عنوان نباید بزاریمش دقیقه نود رسما پاره میشیم🤡🔪😭😭

🫶