2777
2789
الان تو تایم رستم منم نشستم دارم تیکه های سوند چک و کنسرتو میبینم حسرتتتتت میخورممممممموای خیلی خستم ...

منم تو رستممممم ۵ مین دیگه شروع میکنممم قهوه میخورم چون منم خوابم میاد ولی به قبولی فکر میکنم به لباسایی که خریدم تا تو دانشگاه بپوشم  انگیزه میگیرم  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
کاش همه چیز مفت و مجانی بود😭😂

اینو منم دلم میخواست ولی همین آیدولها دیدی چقدر تلاش میکنن کاش اینجوری بود ولی نیستتتت  

دوست دارم موفقیت رو حس کنم اصلا این دلیلی بود که کیدراما رو شروع کردم بعد کیپاپر شدم   

بیا یه شعار مشترک به امضامون اضافه کنیم

یه تیکه از کیپاپ درباره موفقیت ترجمه اش رو به تو میسپارم هر وقت وقت داشتی یه چیزی انگیزشی و مثبت واسه امضامون بگو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینو منم دلم میخواست ولی همین آیدولها دیدی چقدر تلاش میکنن کاش اینجوری بود ولی نیستتتت دوست دارم مو ...

یعنی حرف زدن باهات تمااام خستگیمو در میکنه ها

ایده خوبیه بزار اهنگا و مومنتامو زیر و رو کنم ببینم یه چیز تاثیر گذار چی دارم😂😂😭😭😭

من اینوووو تازه دیدمممممممممم

دونده دوست داشتنی دیدی؟ این سونگ گونهیهههه کیم ته سونگ😭😭😭😂🥲🥰اوخییی 

🫶

یعنی حرف زدن باهات تمااام خستگیمو در میکنه هاایده خوبیه بزار اهنگا و مومنتامو زیر و رو کنم ببینم یه ...

یعنی این بابای بچه نونه خود بچه نون هم تو یه لایو بود فکر کنم جونگین گفت مرسی که ما رو شبیه میدونین دیدی چقدرررر شبیهن البته بچه نون یه چیز دیگس

آره دیدمش    موقع پخش خیلی سریاله ترکوند بخصوص واسه من قسمتای اولش جذاب تر بود ولی کاپلش ترکید موقع پخش پرطرفدار بود بعد یه جا بیون ووسوک گفت که چقدررررررر سختی کشیده اشک من درومددددددد

من تاااا الان درس خوندم هانی برم بخوابم امروز ۱۰ خوندم بعدازظهر یکم استراحتم زیاد شد یه ساعتم خوابیدم

فردا صبح طوفانی شروع میکنم

کاش فردام زود بیدار بشییییی میای فردا یه مطالعه ماکزیمم بزاریم خیلییییی بخونیم؟؟؟؟؟ بهم ساعت بده فردا و بایدددددد زیاد باشه حتما به اون لحظه که داری ثبت نام میکنی واسه دانشگاه فکر کن

یعنی این بابای بچه نونه خود بچه نون هم تو یه لایو بود فکر کنم جونگین گفت مرسی که ما رو شبیه میدونین ...

اره دیدم لایوشو🥲✨️😂خوووودا خودشم میخواست ببینه سریاله رو 

🫶

من تاااا الان درس خوندم هانی برم بخوابم امروز ۱۰ خوندم بعدازظهر یکم استراحتم زیاد شد یه ساعتم خوابید ...

دمت گرمممم 

من الان بیدار شدم دوبارههه احتمالا برم کتابخونه تا ۷ بخونم شب هم بیام برا تست و رفع اشکال

هعییییی🥲🥲🥲🥲✨️💖💖💖

🫶

دمت گرمممم من الان بیدار شدم دوبارههه احتمالا برم کتابخونه تا ۷ بخونم شب هم بیام برا تست و رفع اشکال ...

آفرین چاگیاااااا بدوووو امروز رو منفجر کنیم....  منم الان استارت میزنم

هانی من دارم میخونمممممم شبا دو ساعت عمومی میخونم...دعا کن تاثیر معدل یازدهم‌مثبت بشه حرفاش هست

اگه بشه دقیقا چی میشه مثلا اگه تمره هات خوب نیست دیگه حساب نمیکنن؟

🫶

اگه بشه دقیقا چی میشه مثلا اگه تمره هات خوب نیست دیگه حساب نمیکنن؟

اونوقت کنکور مهمه و نهایی اگه نتیجه رو بهتر کنه تاثیر داره اگه بدتر کنه تاثیر نداره