2777
2789
منم میخونم امروز ۹ خوندمولی ترک گوشی واسم سخته دزد زمانه ولی واقعا یه جایی خیلی خسته میشم از نظر ذهن ...

کاش میشد گوشی رو بزارم کنار ولی با این کوفتی کلاس میرم😭🤡

میدونی از ته ته دلم من رشته ادبیات ژاپنی رو میخوام خیلی دوسش دارممممم عالیه😭😭😭😭😭😭یعنی تنها مشوقم برای این که انتخاب رشته فقط دانشگاه های تهرانو بزنم همین بود

رشته کم طرفداری هم نیست کل ظرفیتی که میگیرن هم فقط ۳۰ نفره رتبه های اخرین قبولی ها رو میبینم دیگه حداکثرششش رتبه زیر ۲۵۰ عه 🥲🥲🥲🥲🥲🥲

چطوری اینقدر رتبمو بکشونم بالا اگه خودمو بکشم هم برای کنکور اگه فرصت ترمیم ندن باید برای همیشه باهاش خداحافظی کنم گناه دارم به خدا مگه چند بار زندگی میکنمممم

🫶

کاش میشد گوشی رو بزارم کنار ولی با این کوفتی کلاس میرم😭🤡میدونی از ته ته دلم من رشته ادبیات ژاپنی ر ...

میزارن فرصت ترمیم حتما حتما بخاطر پولم شده میزارن فعلا یازدهم بخون که فرصت ترمیم دادن بچسبی به دوازدهم ضریبش بالاتره

کنکوریم بخون چاره نیست همههههه تلاشتو بکن یه بار زندگی میکنیم حیفه نرسی به خواسته ات بالاخره ۲۵۰ نفر تا اون رتبه رو کسب میکنن به این فکر کن باید جزوشون باشی همین و برو جلوووووووووو با همه توان

هانی تو فارسی هم داری؟؟؟ واسه نهایی از رو چی میخونی؟

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میزارن فرصت ترمیم حتما حتما بخاطر پولم شده میزارن فعلا یازدهم بخون که فرصت ترمیم دادن بچسبی به دوازد ...

🥲✨️🫂💖💖💖💖

اره فارسی ام باید امتحان بدم 

من طالب تبار گرفتم مبتکران ولی انوز نخوندمش پارسال یه کتاب دیگه داشتم اسمش یادم نیست

ولی این مبتکران خیلی کامله به نظرم

بااااااااااید بخونم

کاش منم میتونستم ازمون بدم ولی اصلا روم نمیشه از مامانم اینا بخوام🥲شاید بزارم از زمستون ثبت نام کنم جو الان بخوابه 

به نظر تو قلم چی خوبه؟

🫶

🥲✨️🫂💖💖💖💖اره فارسی ام باید امتحان بدم من طالب تبار گرفتم مبتکران ولی انوز نخوندمش پارسال یه کتا ...

قلم چی واسه من که خیلی خوندم و الان حالت جمع بندیم خوبه اگه با برنامه بتونی پیش بری عالیه اگه نه استوپ میزنی قفل میکنی ...برنامه اش رو ببین با اون بخون ببین اگه همپای برنامه میتونی تو دو هفته دو دور تست بزنی و بخونی شرکت کن اگه نه آزمون رو دانلود کن بزن خودت تو خونه چک کن

من ندیدم کسی بدون آزمون کار کردن حتی در حد تو خونه قبول بشه اما تو خونه زدن خیلی تاثیر داره بشرطی که تحلیل کنی پس تو خونه بگیر بزن ماز هم سطحش بالاست آزمونا تو کانالا هست بگیر بزن

برم ببینم چجوریه این که میگی من فرمول بیست واسه نهایی گرفتم جواب نداد فکر کنم باید کتابمو عوض کنم یا خیلی بخونمش

قلم چی واسه من که خیلی خوندم و الان حالت جمع بندیم خوبه اگه با برنامه بتونی پیش بری عالیه اگه نه است ...

وای خداااااااا ۱۹۰ روز مونده من مثل چیییی استرس دارم هوووف

🫶

وای خداااااااا ۱۹۰ روز مونده من مثل چیییی استرس دارم هوووف

آزمون بزن و تست تااااا میتونی

اگه بهت بگم همه تلاشتو بکنی میشه اینکارو از فردا میکنی؟ من اصلا نفهمیدم‌چجوری کنکور پارسالم پیوند خورد به کنکور امسالم

اما ما باید قبول بشیمممم

آزمون بزن و تست تااااا میتونیاگه بهت بگم همه تلاشتو بکنی میشه اینکارو از فردا میکنی؟ من اصلا نفهمیدم ...

درستهههه برو بریممممم من برم بخوابم صبح زود بیدار شم🥲💖🫂🫂💖💖💖💖💖💖عاشقتمممممممممممم

🫶

درستهههه برو بریممممم من برم بخوابم صبح زود بیدار شم🥲💖🫂🫂💖💖💖💖💖💖عاشقتمممممممممممم

منم عاشقتمممممم بدوووو بخواب عزیزمممم تو زیر ۱۵۰ میاری امسال         شب خوش

منم عاشقتمممممم بدوووو بخواب عزیزمممم تو زیر ۱۵۰ میاری امسال شب خوش

هانی من برنامه راهبردی قلمچی رو دیدم خب

بعد یه سواللللل

این ازمون های عمومی اینا رو تستی میگیرن؟

بعد دقیقا همین برنامه ۴۰۳_۴۰۴ رو دان کردم ولی چرا فقط عمومی دوازدهم داره؟

چرا سلامت و بهداشت نداره؟

🫶

ام.ا کوتاهشش اینه که قلمچی تستی واسه کنکوره مازم تستیه واسه نهایی کلاسای ماز شروع شده ک.ه ج.ز برنامه تستی نیست هنوز موسسات دیگه شروع نکردن عربی فلاح ببین توی روبیکا عالیه بقیه درسام داخل قسمت پیام رسان سرچ بزنی کلاسای پارسال تدریس نهایی همچنین کلاسای تشریحی شروع تیر ی.ا شهریور ی.ا بهمن میاره ببین کلاسای امسالم هست البته