2777
2789
اره داشتم فکر میکردم چرااااا من شهر خودمو دانشگاه نزدم حتما قبول میشدمنزدم چون میخواستم محروم نشم دو ...

منم راستش زد به سرم رفتم کافی نت چند تا کد رشته اضافه کنم که قبول میشم ترسیدم بابام نزاره برم محروم بشم

اشکال نداره حتما رشته دانشگاه بهتر قراره قبول بشی هیچی بی دلیل نیست عزیزم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم راستش زد به سرم رفتم کافی نت چند تا کد رشته اضافه کنم که قبول میشم ترسیدم بابام نزاره برم محروم ...

اره الان داشتن بهم میگفتن چراااااا اینکارو کردی من فقط تهران دانشگاه های تاپ رو زدم 

وگرنه شهر خودمون که دانشگاه دولتی اسون بود اوردنش

الان دیگه مجبووووورررررمممممم میدونی مجبوووووررررررررررررر

هانی اگه دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام کنی هم محروم میشی؟

فکر کنم باید انصراف بدی میشه انصرافو گذاشت وقتی جواب کنکور اومد یاباید قبل ثبتنام کنکورانصراف داد؟

🫶

اره الان داشتن بهم میگفتن چراااااا اینکارو کردی من فقط تهران دانشگاه های تاپ رو زدم وگرنه شهر خودمون ...

منم مجبورممممممم دقیقا

فکر کنم بدون آزمونا محرومیت نده تا اونجا که من میدونم فقط روزانه و ۴ رشته تاپ تجربی محرومیت دارن

فقط نمیدونم کی باید انصراف بدی اینو تاپیک بزن ببین کسی میدونه و از یه مشاور بپرس که بعد کنکور کی باید انصراف بدی که بت نی انتخاب رشته یا ثبت نام کمی سال دیگه

هانی چوی سان و مینگی و مینگیو و ونوو رو تو امضات نزار لاو یووووو

😒😒😒😒خسیس😂😂😂😂

وااااای یادم اوردیییییی فردا فکر کنم البوم سونتین میاد

شاید زدم همسر کیم مینگیو😔البته خیلی سرم شلوغههه شاید اخر هفته وقت کنم ببینم کامبکو

🫶

[QUOTE=356766118]هانی چوی سان و مینگی و مینگیو و ونوو رو تو امضات نزار لاو یووووو[/QUOTE]😒😒😒 ...

با اون یکی شوخی نداریم      نبینم اون یکیو    

تو رست درس میرم سراغ کیپاپ منمممممم از تایم مفید نزن

[QUOTE=356773013][QUOTE=356766118]هانی چوی سان و مینگی و مینگیو و ونوو رو تو امضات نزار لاو یوو ...

اره اگه این دو سه روز مفید کار کنم شاید جمعه یک ساعت بزارم برا کامبک تا اونموقع همه موزیک شو هارم میرن😂💖

🫶

[QUOTE=356773870][QUOTE=356773013][QUOTE=356766118]هانی چوی سان و مینگی و مینگیو و ونوو رو تو امضات ...

فقط از خط قرمز رد نشو تو امضات چاگیاااااا
    پس منم تا جمعه وایمیستم باهم ببینیم

هانی خوب میخونی؟

اره بالاخره امروز از خودم راضی بودم 

هعی دعا کن فقط کاش فرصت مجدد ترمیم بدن

خودمونیم خب

احساس بدی دارم خیلییی دوستم مدرک ttc گرفت الان تدریس انجام میده رتبشم خیلی پایین تر از من بود ولی با خیال راحت رفت دانشگاه ازاد 

من احساس عقب موندگی پیدا کردم خیلییییی وحشتناااااک

اون رفته یکی از این لاین های ارایشگری رو یاد گرفت اون تایم که من درس میخوندم الانم من قبول نشدم ولی اون رفت دانشگاه

حسادت نمیکنم عاشقشممممم ایشالا همینطوری بره بالاتر بیشتر از هر کسی موفقیتشو میخوام  

بیشتر از خودم بدم اومد

چقدر سخته این روزاااااااا خیلییییی

🫶

اره بالاخره امروز از خودم راضی بودم هعی دعا کن فقط کاش فرصت مجدد ترمیم بدنخودمونیم خباحساس بدی دارم ...

منم میخونم امروز ۹ خوندم

ولی ترک گوشی واسم سخته دزد زمانه ولی واقعا یه جایی خیلی خسته میشم از نظر ذهنی آرومم میکنه

من یکی از دوستام سال آخر پرستاری انصراف داد خوند واسه پزشکی تعهد قبول شد پارسال الان با یکی از همکلاسیاش که اونم تعهد خدمته نامزد کردن منم واسش خوشحال شدم از ته دلمممممم...فقط من لای همین کتابام هنوز و باید خودمو نجات بدم

درسا اونقدر تکراریه که تصمیم گرفتم آزمون ثبت نام کنم تا پیشروی کنم

دیگه امسال بهش میرسم تو هم میرسی ارزشش رو داره نمیشه گفت آینده چی میشه حتما بهترینا قراره واسمون اتفاق بیوفته من روپوش پزشکی رو میپوشم تنم....

بهم بگو چی میخوای دقیقا تا اتفاق بیوفته