2789
هانی آزمون قلمچی زدم دپ شدم اینقدر سخت بود یکم بیشتر دارم میخونم..گردن و چشمام واقعا یاری نمیکنن.... ...

اشکال نداره🥲منم تو ریدینگش مشکل داشتم 

😭😭تو میتونیییی لتس گوووووو

منم تا یه دو ساعت دیگه جمعش کنم بخوابیم😭

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکال نداره🥲منم تو ریدینگش مشکل داشتم 😭😭تو میتونیییی لتس گوووووومنم تا یه دو ساعت دیگه جمعش کنم ب ...

ریاضیییییی😭واقعا مغزم درد میکنه ولی توش پیشرفت کردم خوشحالم....

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
ریاضیییییی😭واقعا مغزم درد میکنه ولی توش پیشرفت کردم خوشحالم....

یسسسسس دیدی تو میتوووونیییییییییییییییییییی🙌🏻💖

قراره بیشتر از اینم پیشرفت کنیییی

🫶

تو هم میتونی

😭😭😭😭من کم کم دارم با ریدینگ ها دوست میشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دیدی چی شد فلیکس تصادف کرد🥲دستش اسیب دیده فقط🥲🥲🥲

این الان بار دومشونه ها چه راننده های چصدستی داره جی وای پی🥸🥸🥸🥸بزار من کنکورو بدم میرم دنبال کار های گواهینامم درخواست میدم اسنپ جوپ شم😂😂😂

بعد بیانیه اش خنده داره به خدا

میگه اتوبوس از پشت زده 

فلیکس خورده به صندلی وزنش افتاده رو دستش برای همین 

شبیه این بچه ها که میخواد بگه تقصیر من نبود تقصیر خودش بود🥸🥸🥸💀💀💀

🫶

😭😭😭😭من کم کم دارم با ریدینگ ها دوست میشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیدی چی شد فلیکس تصادف کرد🥲دستش اسی ...

تصادف فلیکس که فاجعه بوده ولی من از صبح بخاطر این دختره کیم سه رون ناراحتم تو سگ های شکاری درانک گرفته بودنش در حال رانندگی از پروژه حذف شد اون یکی دختره اومد...دیدی سگ های شکاری رو وو دوهوان بازی کرده...

بعد یه عکس از خودش و کیم سوهیون گذاشته بوده موقع پخش ملکه اشک ها کیم سوهیونم گفته من باهاش قرار نمیزاشتم....خدا میدونه چی بهش گذشته دیروز تولد کیم سوهیون خودکشی کرده....واقعا هرررررررر چی بوده ارزشش رو نداشت جون خودشو اینجوری بگیره...همه دنیا و آدم بداش برن به درک خود آدم مهمه....یعنی هیچ راهی نداشته دنیا به این بزرگی؟؟؟؟ دلم بخاطر اینکه چقدر زود تسلیم شد سوخت آدمای بدبختی هستن که هزار تا مشکل و بدبختی دارن اما هرگز تسلیم نمیشن و یه هپی اندینگ‌میسازن بعد اینا......اوف....دنیا قرار نیست جای آسونی باشه....منم قراره قوی باشم اونقدر قوی که همه چیزایی که آرزومه نشه حسرت...یبار دیگه تصمیم گرفتم قوی تر باشم...

تصادف فلیکس که فاجعه بوده ولی من از صبح بخاطر این دختره کیم سه رون ناراحتم تو سگ های شکاری درانک گرف ...

واااای منم خیلی ناراحت شدم سرش

حس میکنم خیلی تنها بوده که اینطوری تسلیم شده اخه واقعا ارزششو نداشت 

تایید شد خودکشی بود؟

🫶

واااای منم خیلی ناراحت شدم سرشحس میکنم خیلی تنها بوده که اینطوری تسلیم شده اخه واقعا ارزششو نداشت تا ...

احتمالش خیلی زیاده اما فکر کنم رسما تایید نشده هنوز زوده نتایج پزشکی بیاد....خواسته فقط از کیم سوهیون انتقام بگیره انگار و به همه بگه چقدر بده انگار دستش به جایی نمیرسیده... ولی خب اشتباه کرده خودش باید مهم میبود...واقعا ناراحت شدم آدم باید پوست کلفت باشه....نمونه پوست کلفتا منم....راستی هانی تو شهرتون ببین این کتاب فروشیا و کنکوری فروشیا ویدیوهای نهایی رو ندارن بریزن واست رو فلش من یکی پیدا کردم هر درس رو ۵۰ تا ۲۰۰ میده مال پارسال رو...از دانلود رایگانش هم ارزونتر و بی دردسرتر میوفته واسم

احتمالش خیلی زیاده اما فکر کنم رسما تایید نشده هنوز زوده نتایج پزشکی بیاد....خواسته فقط از کیم سوهیو ...

اره دقیقاااااااااااااااا

ادم باید پوست کلفت باشه دنیا خیلی مسخرست خیلییییی موافقم با ایننننن

من کلاس عربی فلاح ثبت نام کردم 

برای بقیه اش فکر کنم فیلم لازمم نشه 

از پسش برمیام

یکم فارسی بعضی وقتا اذیتم میکنه اونم باید مبحثی فیلم ببینم

میخوام یه جمع بندی کلی کنم عمومی ها رو تو اسفند 

بعدش فقط مرورشون کنم 

میترسم بزارمشون برای فروردینننننننننن

وااای من ذوق مرگ شدممممممم الان دارم تست ریدینگ خوب میزنم باورت میشهههههه 😭😭😭😭😭خودم باورم نمیشه

دارم انگلیسی میفهمم🥺🧸💞

🫶

اره دقیقااااااااااااااااادم باید پوست کلفت باشه دنیا خیلی مسخرست خیلییییی موافقم با اینننننمن کلاس ع ...

واسه فارسی من ندیدم ولی بقیه رو دیدم خیلی جواب بودااااااا

حتی دینی..فلاح عالیه...دینی و فارسی ضریبش بالاس خوب بخون...چوکاهه چاگیا تو میتونی