2789
عجیب نیست که منم میشنوم؟؟؟؟؟؟؟ بنظرت ما عادی هستیم؟؟؟ یا بقیه عادین؟؟؟؟😅🤣🤣🤣🤣

درستش خودمونیم😔😂😂😂😂

من تا یک و نیم وقت استراحتمه و حدس بزن چی شد رفتم یوتوب باز کردم اسکیز لایو بودن 😭😭😭😭😭لایو گروهییییصنصننصص خیلی وقت بودشاصتص

و من خیلی دیر رسیدم تا رفتم هان اومد جلو دوربین لایک نشون دادن لایو قطع کرد😂😂😂😂🤣😂🤣😂🤣قشنگ گفت پاشو برو به کارت برس😔😂

🫶

وایی هانی این سریال کد تروما رو میبینم انگار منو کوک میکنن تند تند میخونم...ازین جوجه کوکی ها دیدی؟؟ ...

وااااییییی این کد تروما منم میخواست پزشک کنه بس که خفن بود🤣🤣🤣

اره باید همین کارو بکنم 

استادی گروپ میدیدم ولی اون بیشتر بزن بزنه کمتر درس میخونن🤣😂بعد اعصابم خورد شد سرش 

مینهیون اونجا درسش خوب نیست ولی ورزشش بیسته مال من هیچکدوم بیست نیست💀😂😂

🫶

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درستش خودمونیم😔😂😂😂😂من تا یک و نیم وقت استراحتمه و حدس بزن چی شد رفتم یوتوب باز کردم اسکیز لایو ...

دقیقاا😅🤣مثل اینه که بگه چاگیااااا برو بشین پای درست...

هیچ کس هم نه هان اومده قطع کرده .....این یه نشونش😅 بشین بخون

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
دقیقاا😅🤣مثل اینه که بگه چاگیااااا برو بشین پای درست...هیچ کس هم نه هان اومده قطع کرده .....این یه ...

دقیقاااااااااااااا اون وسط وایساده بود بعد اروم اروم اومد جلو😃🗿🗿🗿🤣🤣🤣🤣خیلی دلقکن

🫶

وااااییییی این کد تروما منم میخواست پزشک کنه بس که خفن بود🤣🤣🤣اره باید همین کارو بکنم استادی گروپ ...

نه درسی و موفقیتی ببین ...چینی ها میسازن ولی خب مثل بقیه چیزا سریالاشونم چینیه آبکیه یکمی...تنها چیزی که خیلی آبکی نیست زبانشونه شانس تو که دوست داری اگه ژاپنی نشد بری😅 ولی همینکه انرژی و انگیزه بده رسالتش رو بعنوان سریال انجام داده

نه درسی و موفقیتی ببین ...چینی ها میسازن ولی خب مثل بقیه چیزا سریالاشونم چینیه آبکیه یکمی...تنها چیز ...

اره افرینننن برم یه سریال چینی پیدا کنمم خوبه👍😂

خیلی بامزه حرف میزنننننثسننسن

دقیقااااااااااااااااااا

هعی کاش دانشگاه زبان کره ای هم ارائه میداد 

حالا شانس نداریم من که وارد دانشگاه میشم این رشته رو هم به وجود میارن🥸😂

🫶

خیلی خوبن اصلا تو یه لول دیگن....

😭💞

یک و نیم شد من برممممممم بوص بهت خانم دکتر 💞💞💞💞💞💞

برو اهنگ داکتر داکتر زیرو بیس وان گوش بده😂😂

نمیدونم چرا یه دفعه یادش افتادم😂😂

🫶

اره افرینننن برم یه سریال چینی پیدا کنمم خوبه👍😂خیلی بامزه حرف میزنننننثسننسندقیقاااااااااااااااااا ...

منم همین حسو دارم که یه روزی کره ای هم‌میارن....ولی میدونم تو کره ای هم میخونی و بهم یاد میدی بعدا...فعلا ژاپنی رو عشقه یا چینی....بدو پای درس بدویم برویم..اومدم تورو ببینم و برم...لاو یو

یه سریال خوب ببین...فعلا چاگیا..🥰

😭💞یک و نیم شد من برممممممم بوص بهت خانم دکتر 💞💞💞💞💞💞برو اهنگ داکتر داکتر زیرو بیس وان گوش بده ...

دیدمش نومو چوآ..بازم‌میبینمش😘

من امروز ۱۱ خوندم هانی فردا آزمون قلم چیه بعد آزمون بگیرش و تحلیلش رو نگاه کن حتما

اره حتماااااااا بوص بهتتت💋🩷

من دیروز نه و نیم خوندم امروز ده و نیم میخونم

🫶

من امروز ۱۱ خوندم هانی فردا آزمون قلم چیه بعد آزمون بگیرش و تحلیلش رو نگاه کن حتما

البوم جیسوووووووووو خیلی خفنه سیسییییییی خیلیییییییی قشنگه هر ۴ تا ترکش قشنگه اصلا نمیتونم بگم کدومو بیشتر دوست دارم

شاید hugs and kisses 

خیلی موزیک ویدیوش باحال بوددددد

من میرم هر سه ساعتی که خوندم ۴ دقیقه ام ویشو ببینم😩🙌🏻😭💞

🫶

البوم جیسوووووووووو خیلی خفنه سیسییییییی خیلیییییییی قشنگه هر ۴ تا ترکش قشنگه اصلا نمیتونم بگم کدومو ...

هانی آزمون قلمچی زدم دپ شدم اینقدر سخت بود یکم بیشتر دارم میخونم..گردن و چشمام واقعا یاری نمیکنن.... امشب ۱۲ بخونم میرم سراغ جیسووووو