2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاگی من امروز ۹ خوندم فردا ولی بیشتر میخونم...فردا ریاضی مثلثات...شیمی فصل دو یازدهم زیست فصل دو یازدهم تست...فارسی هم یک ساعت عربی هم یک ساعت....تقبل الله  قربتا الی الله...مای گاد هلپ می... ربی ساعدنی...من دیگه رد دادم....امروز تو حموم داشت خوابم میبرد

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
چاگی من امروز ۹ خوندم فردا ولی بیشتر میخونم...فردا ریاضی مثلثات...شیمی فصل دو یازدهم زیست فصل دو یاز ...

عزیزممممم😭😭😭🥲😂😂😂😂

وای به شیرینیش می ارزه

من امروز ساختار جمله کلوز تست ریدینگ

از عمومی ها تاریخ و فارسی 

عربی هم مرور میکنم 

بزن بریمممممم امروز تو مود خوبی ام نمیزارم کسی خرابش کنه

🫶

عزیزممممم😭😭😭🥲😂😂😂😂وای به شیرینیش می ارزهمن امروز ساختار جمله کلوز تست ریدینگاز عمومی ها تاریخ ...

براوو...یو کن دو ایت.......

سریال پزشکیه رو یه قسمت دیدم...وای نومو چوا......میخوام ببینمش ولی ریزه ریزه

براوو...یو کن دو ایت.......سریال پزشکیه رو یه قسمت دیدم...وای نومو چوا......میخوام ببینمش ولی ریزه ر ...

من امروز گردن درد گرفتم باید حتما بعد کنکور بریم باشگاه برا حرکات اصلاحی

وای خیلی سریالش خفنننه

چقدر خفن این صحنه های پزشکیشو دراوردن 

بقیه سریالا مصنوعین مثلا مشخصه اندامه که میبرن پلاستیکیه ولی این نه اینطوری نبود خیلی تمییییییز بود

🫶

من امروز گردن درد گرفتم باید حتما بعد کنکور بریم باشگاه برا حرکات اصلاحیوای خیلی سریالش خفنننهچقدر خ ...

من از چشم پزشکی باشگاه فیزیوتراپی باید برممممم تا کلاسای یوگا و مدیتیشن...جسم و روحم داغونه....من قسمت دو رو تا نصفه دیدم...دلم یه فیلم ولنتاینی میخواد...هانی هپی ولنتاین آی ویش د بست فور یو...لاو یو...💖💖💖💖💖💖

من از چشم پزشکی باشگاه فیزیوتراپی باید برممممم تا کلاسای یوگا و مدیتیشن...جسم و روحم داغونه....من قس ...

وای اره😭باید دوباره متولد شیم برا بعد کنکور

😭😭😭😭😭

هقق ولن تو هم مبارک🥲😂💖ایشالا سال دیگه اولین نفر عشقت تبریک بگه

🫶

فقط بهم بگو کانموتو که بود و این گیف پروفایلت چه میگوید؟؟؟؟؟

همون اسم کامل یوشی عضو ترژر عه😭😂😂🤧

دلم میخواست تنوع بدم وای من اینقدر این لایو این دو تا رو دوست دارم که اینطوری دارن میخندن یعنیییی جرررررررررر عالینن🤣🤣🤣کیهو و تئو عضو گروه پی وان هارمونین

🫶

وای اره😭باید دوباره متولد شیم برا بعد کنکور😭😭😭😭😭هقق ولن تو هم مبارک🥲😂💖ایشالا سال دیگه اولین ...

مقسی بی بی تنکس....همه خوبی ها بیاد تو زندگیت💖

همون اسم کامل یوشی عضو ترژر عه😭😂😂🤧دلم میخواست تنوع بدم وای من اینقدر این لایو این دو تا رو دوست ...

خوبههههه منم ازش خوشم اومد باحاله همینجوریش خندم میگیره میبینمشششش روحیه میده بهم😁

وایی هانی این سریال کد تروما رو میبینم انگار منو کوک میکنن تند تند میخونم...ازین جوجه کوکی ها دیدی؟؟؟ یه چیزی تو همون مایه ها 

یه سریال مترجمی یا درسی ببین یه چیزی که وایب خوندن زبان داشته باشه...انگیزه میده..

من سریال پزشکیی...یعنی بزور خودمو نگه میدارم قسمت بعدو نبینم