2789
عکس دانشگاه تهران رو بزار بک گراند گوشیت از امروز

🥲🥲🥲اره باید عوضش کنم

خب من تا الان گرامر خوندم تست زدم تحلیل کردم 

یه مقدار وکب خوندم الان میخوام تستاشو بزنم

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥲🥲🥲اره باید عوضش کنمخب من تا الان گرامر خوندم تست زدم تحلیل کردم یه مقدار وکب خوندم الان میخوام ت ...

چاگی تو قبولییییی قول میدم‌فقط بخون 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
چاگی تو قبولییییی قول میدم‌فقط بخون

هعی نیم ساعت دیگه کلاس دارم میپرسه دعا کن خوب جواب بدم

من خیلی مشکل دارم تو این موضوعات فکر نکنم بتونم اصلا کنفرانس بدم تو دانشگاه یا از پایان نامه ای دفاع کنم😂😂😂😂💀

🫶

هعی نیم ساعت دیگه کلاس دارم میپرسه دعا کن خوب جواب بدممن خیلی مشکل دارم تو این موضوعات فکر نکنم بتون ...

راه میوفتی نگرانش نباش بعدم هر روز که دفاع و کنفرانس نیست

ولی خب یه مهارته اگه تقویت بشه خیلی بهت کمک میکنه تو شغل و درآمد...یاد میگیریم اول قبول شیم....آااااایییی گردنم...من دیگه دارم واقعا از جون و دل مایه میزارم....

راه میوفتی نگرانش نباش بعدم هر روز که دفاع و کنفرانس نیستولی خب یه مهارته اگه تقویت بشه خیلی بهت کمک ...

ای خدااااا🥲اومدیی🩷💖🩷💖🩷

خب از من پرسید عالی بودم خدا رو شکر متوجه شدم خودم به خودم سخت میگیرم یه غول میسازم ازش هوووف

الان یه عوضی اومده خونمون نمیخوام برم بیرون سلام کنم دعا کن بره

به خدا خستم 

مامانم اومد دعوام کرد که باید میومدم سلام میدادم حالم بد شد اصلا 

🫶

راه میوفتی نگرانش نباش بعدم هر روز که دفاع و کنفرانس نیستولی خب یه مهارته اگه تقویت بشه خیلی بهت کمک ...

اون روزی میخواستن گوشیمو ازم بگیرن میگفتن تو ضد اجتماعی

ضد اجتماع نیستم فقط از خیلیا خوشم نمیاد

🫶

ای خدااااا🥲اومدیی🩷💖🩷💖🩷خب از من پرسید عالی بودم خدا رو شکر متوجه شدم خودم به خودم سخت میگیرم یه ...

اصلا اهمیت نده اونا نمیدونن داری چکار میکنی خودت که میدونی...اون مهمه سال دیگه میفهمن همه چیو...باور کن هیچ کس مهم نیست خودت هدفت و موفقیتت مهمه بعدا همه سرجاشونن اما اگه تو موفق نباشی دنیا همون رنگ خاکستریه

ای خدااااا🥲اومدیی🩷💖🩷💖🩷خب از من پرسید عالی بودم خدا رو شکر متوجه شدم خودم به خودم سخت میگیرم یه ...

آفرین اینکه خوب بودی...بزار بری یونی پیشرفت میکنی ...فقط از شر این کنکور لنتی راحت شیم...دارم تجزیه میشم

اون روزی میخواستن گوشیمو ازم بگیرن میگفتن تو ضد اجتماعیضد اجتماع نیستم فقط از خیلیا خوشم نمیاد

بگو داری میخونی...بزار کمکت کنن ۴ روز دیگه تو خرداد کلی امتحان داری فشار میاد بهت

بگو داری میخونی...بزار کمکت کنن ۴ روز دیگه تو خرداد کلی امتحان داری فشار میاد بهت

😭🤧میدونی چی الان حالمو خوب کرد

دنس پرکتیس جدید گاتسون ورژن شوهر😭😭😭😂😂😂😂

Husband version دادن بیرون😂😂😂😂خیلی کیوت بود مخصوصا یوگیوم😭😭😂😂😭😂

🫶

😭🤧میدونی چی الان حالمو خوب کرددنس پرکتیس جدید گاتسون ورژن شوهر😭😭😭😂😂😂😂Husband version دادن ب ...

اینو میخوامممممممممممم...هازبند ورژن....😭