2789
واسه فارسی من ندیدم ولی بقیه رو دیدم خیلی جواب بوداااااااحتی دینی..فلاح عالیه...دینی و فارسی ضریبش ب ...

فایناااالیییی داره دستم راه میوفته😭😭😭

مشخص نشد فرصت ترمیم مجدد؟😭

🫶

فایناااالیییی داره دستم راه میوفته😭😭😭مشخص نشد فرصت ترمیم مجدد؟😭

براوو هانی

نه اما ۹۰ درصد اوکیه..همه میگن دوازدهم و یازدهم رو بخونین عمومیا رو هم...والا منم دارم میخونم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کللیییییی لییییییلیییییییییلیییییی😁😅تنها کاری که از دستم برمیاد

🤣🤣دوست دارم ورنون و دوکیوم با هم بیان لایو😭😭

کیلیلیلیلی من الان ۲۰ تا ریدینگ زدم 

پنج تا ریدینگ چهار سواله 

و فقط دو تا غلط داشتنمصمصمثنثنسگسگسگگسگسگسگسگسمسمسمزنزنیگممسممسمسمثمسمسمسنینیگثگثگمسمسمسمسمسمسمسممسمسسممسممسمسمسمسمسمسمسمسمسمسسمگییگگسگگسگسگسگسگسگسگسگ

🫶

🤣🤣دوست دارم ورنون و دوکیوم با هم بیان لایو😭😭کیلیلیلیلی من الان ۲۰ تا ریدینگ زدم پنج تا ریدینگ چه ...

اینا نشونه قبولیهههههههههه.....یوهوووووووووووو

منم چند تا ولاگ پزشکی رو میبینم..حالم دگرگون میشه...واقعا جوابه

هانی کتاب یازدهم خریدم عربی و فارسی سیر تا پیاز ویژه ارتقا معدل خیلیییییی خوبهههه بعد کنار هر درس هم بارکد داره یه معلمه ای درس میده تمیز یاد میده

چه کردی امروووووووووووووووووووووووووز

تقریبا ۷۰ روز مونده 

من بااااید توی اسفند همه چی رو ببندم😭

🫶

هانی کتاب یازدهم خریدم عربی و فارسی سیر تا پیاز ویژه ارتقا معدل خیلیییییی خوبهههه بعد کنار هر درس هم ...

سیر تا پیاز نداشتم نمیدونم ولی خوب باید باشه جز کتابای خوبه من اکثرا فرمول ۲۰ گرفتم...امروز شیمی دوازدهم فورس ماژور داشتم تمومش کردم بالاخره...هر چی ریاضی میخونم لنتی نمیره جلو قفل میشم رو مبحث...ریاضی و شیمی و فارسی خوندم کلا ۱۱ خوندم که ۷ ساعتش شیمی بود حالت تهوع دارم از اسم شیمی...ولی خوشحالم دوازدهمم بستم...من یه غلطی واسه ریاضی بکنم تو اسفند بقیه هم یسری مباحث جا مونده دارم اونا رو بخونم مرور دیگه از فروردین...

سیر تا پیاز نداشتم نمیدونم ولی خوب باید باشه جز کتابای خوبه من اکثرا فرمول ۲۰ گرفتم...امروز شیمی دوا ...

اره باید تا قبل فروردین همش رو ببندیم 

منم تازه داره دستم راه میوفته باید رو زمانمم کار کنم خیلیییی وقت تلف میکنم تو تست زنی

😭😭😭😭😭😭😭

منم از شیمی متنفر بودم🤡🔪ولی تو باید باهاش دوست شی

🫶

اره باید تا قبل فروردین همش رو ببندیم منم تازه داره دستم راه میوفته باید رو زمانمم کار کنم خیلیییی و ...

آره هر چیزی به زمان احتیاج داره درست میشه...فقط لحظه ای رو تصور کن که همه ناباورانه در حالی که فکر میکنن تو فقط دنبال کیپاپ و کیدراما و چرخیدن بیخود توی نت هستی ...رتبه ات رو میبینن و بهت ایمان میارن...و تو آینده ات رو امسال کنار من ساختییییییی😍