2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاگی مینگیو بلوند دیدی؟؟؟؟ منم میخوام بلوند کنم اما مامانم منو میفرسته دیار باقی....

وااااای اره منم امروز دیدمشششش میخواستم بیام بهت بگم😂😂😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭😭😭😭

من موهام داغون شدهه اصلا جرئت ندارم رنگ کنم باید درمانشون کنم🥲

🫶

چاگی مینگیو بلوند دیدی؟؟؟؟ منم میخوام بلوند کنم اما مامانم منو میفرسته دیار باقی....

هانی من دیروز یه مسئله ای پیش اومد 

الان دو روزه در کتابامم باز نکردم🥲🥲🥲🥲🥲از خودم بدم میاد هیچیی نخوندم حس میکنم خیلی تنبلم 

بهم میگن تو که قبول نمیشی

میگن باید همون موقع میرفتی ازاد

فقط دارم پول خرج میکنم از همه عقبم انگار

حس میکنم خیلی بیخود درس خوندم تا الان برا کنکور اصلا امادگی ندارم

مگه اینکه معجزه کنم تو این ۹۰ روز باقیمونده

خیلی ناراحتم میخوام برم بمیرم

اصلا پیشرفت نمیکنم

🫶

هانی من دیروز یه مسئله ای پیش اومد الان دو روزه در کتابامم باز نکردم🥲🥲🥲🥲🥲از خودم بدم میاد هیچیی ...

ببین هانی من تو کنکور با تجربه ترینم سال اول نرفتم سر جلسه از ترس سال دوم آمادگیم از پارسال خیلی کمتر بود تنها چیزی که داشتم اعتمادبنفس بود تو خوندن و جمع بندی کردن یعنی میگفتم میتونممممم انصافا رتبه ام هم خوب بود بابام نزاشت شهر دیگه بزنم اگه رفته بودم الان فیزیوپات بودم واسه خودم تو بیمارستان بودم....فقط بخون هر چقدر میتونی هر چی بیشتر یک ساعت بیشتر میتونی ۵ نفر رو حذف کنی اینجوری برو جلو...قرار نیست بری ۱۰۰ بزنی باید از بقیه بهتر بزنی کنکور خیلی مهمه واسه کنکور اردیبهشت خودتو بکش از الان تا لب کنکور روزی ۴ ساعت هم نهایی بخون  اونم با توجه به ضرایب مثلا فارسی خیلی مهمه بخون

ببین تو که موفق بشی اطرافیانت خوشحال میشن بقیه ناراحت اما تمام سودش به خودت میرسه بخاطر خودت این کارو بکن

چطوریه پسره تو زلزله خوی پارسال تو چادر با ۱۵ نفر خونده رتبه ۵۵۰ تجربی آورده؟؟؟؟ داره پزشکی میخونه

بعد من و تو با این همه امکانات نمیتونیم؟ برو کتابخونه سیسی وی آی پی بگیر از ۸ صبح تا ۸ شب من از شنبه میرم تا الان جای خالی نداشت قراره از ۸ صبح تا ۸ شب برم بشینم کتابخونه همین چند ماه کل سرنوشتتو عوض میکنه

بخون سیسی من قبولی رو فقط با تو میخوام آینده جلوی روی ماست فقط ۳ ماه...فقط ۳ ماه

بدو بخون ببینم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
ببین هانی من تو کنکور با تجربه ترینم سال اول نرفتم سر جلسه از ترس سال دوم آمادگیم از پارسال خیلی کمت ...

راست میگی واقعا از خودم خجالت میکشم این سه ماه دیگه اخرشه حس میکنم خیلی کم کاری کردم 

دیگه بسه واقعا تنبلی اگه قرار باشه بالاخره به خودمم بیام امروزه 

مرسی که هستی🥲💖

به جز تو هیچکی منو باور نمیکنه

🫶

راست میگی واقعا از خودم خجالت میکشم این سه ماه دیگه اخرشه حس میکنم خیلی کم کاری کردم دیگه بسه واقعا ...

من بهت باور دارم راستش منم گاهی کم میارم اما دوباره پا میشم سرپا....منم این روزا کسی درکم نمیکنه تشویقم نمیکنه و مامانم انتظار داره کارای خونه رو بکنم یا این دو تا وروجک رو نگه دارم چون میگن پارمیس کاری نداره که....گاهی خسته میشم اما کنچانا کنچانا من باید موفق بشم.. هانی چاره ای نیست بخون

منم میخوام برم کتابخونه تمرکز کنم

من بهت باور دارم راستش منم گاهی کم میارم اما دوباره پا میشم سرپا....منم این روزا کسی درکم نمیکنه تشو ...

دقیقا منم باید برم کتابخونه از منم انتظار دارن کار های خونه رو انجام بدم حرصم میگیره

از طرفی هم حق میدم مامانم سرکاره نمیرسه همه کار انجام بده ولی بقیه نمیفهمن☹️

خداکنه زودی تموم شه😭😭😭

🫶

یه چیز جالبی بگم یه زن عمو دارم زنگ زده بهم که میخوام برم یه دوره آموزشی شرکت کنم تا عید میشه تو که خواهر برادرت رو نگه میداری بچه منم نگهداری؟ اونم ۵ سالشه 

میخواستم بزنمش از پشت گوشی.... گفتم من میرم کلاس بچه ها رو مامانم نگه میداره زنگ بزن مامانم....ناراحت شده ازم بخاطر همین رفتم چند روز کتابخونه به این سرمااااا چون خونه شون نزدیکه بچه اش رو میاره من نباشم اینجوری شد رفتم وی آی پی ثبت نام کردم جلو چشم نباشم بهم کار ندن درس بخونم...من امسال قبول میشممممممم با توووووو

بخوووووووونننننن بدو هانی بخون ببینم

دقیقا منم باید برم کتابخونه از منم انتظار دارن کار های خونه رو انجام بدم حرصم میگیرهاز طرفی هم حق می ...

برو کتابخونه بشین بخون کارای خونه رو تا تیر بزار مامانت بکنه تابستون جبران میکنیم فعلا خودمون و هدفمون مهم هستیم

یه چیز جالبی بگم یه زن عمو دارم زنگ زده بهم که میخوام برم یه دوره آموزشی شرکت کنم تا عید میشه تو که ...

وای بعضی وقتا فامیلای ما هم چنین حرکتی میزنن میخوام بزنم لهشون کنم🥸🥸🥸متنفرم از این کار 

امیدوارم خودم هیچوقت اینطوری محتاج نشم

یه بارم من با خواهرام خونه تنها بودم بعد عمه ام هم بچش که همسن خواهرمه رو اورد تا مراقبش باشم فکر میکنن مراقبت نمیخواد این دو تا میشینن با هم بازی میکنن کاری هم نمیکن

ولی اون استرس روانیش عذابه 

هی باید چک کنی دارن چیکار میکنن دم به دقیقه هم گشنشونه کثیف هم میکنن خیلی مسئولیت داره🔪

🫶

برو کتابخونه بشین بخون کارای خونه رو تا تیر بزار مامانت بکنه تابستون جبران میکنیم فعلا خودمون و هدفم ...

اره قول میدم تابستون براش سنگ تموم بزارم اصلا دست به سیاه سفید نزنه فعلا بچسبیم به این من امروز

باید 

تاریخ بخونم از عمومی ها

به علاوه ی

ساختار جمله 

کلوز تست 

ریدینگ کار کنم 

و سوالای همین مباحث تو کنکور ۴۰۳ رو تحلیل کنم هم تیر هم اردیبهشت

شب میام دوباره گزارش کار میدم🩷

🫶

وای بعضی وقتا فامیلای ما هم چنین حرکتی میزنن میخوام بزنم لهشون کنم🥸🥸🥸متنفرم از این کار امیدوارم خ ...

دقیقاااااا مامانم میگه اینا که خودشون با خودشون بازی میکنن تو هم اون گوشه....بشین درستو بخون...هعییییی من که دارم فرار میکنم تا الان یکم همکاری میکردم ولی این ۳ ماه حیاتیه فرصت نداریم...قبول بشیم کمک میکنیم کارای اینجوری تمومی نداره ولی درس ما این آخرین فرصتمونه.....

اره قول میدم تابستون براش سنگ تموم بزارم اصلا دست به سیاه سفید نزنه فعلا بچسبیم به این من امروزباید ...

فارسی هم بخون اون تراز میده 

آفرین تااا شب بترکونیم منم میام گزارش میدم

من فیزیک فصل ۳ یازدهم‌بخونم زیست فصل ۵ دوازدهم ریاضی مثلثات فارسی درس ۳ یازدهم

بوس بوس هانی بدو بخون