2777
2789
خب خب من ۱۰ خوندم یکم زیست مرور میکنم و میخوابم بیا فردا ۱۰ رو فیکس بخونیم اوکی؟

وای من دیشب خوابم برد🥲💖

نه ساعت خوندممممم

اره امروز ده ساعت رو میخونیمممممم

امروز فارسی میخونم

گرامر و وکب و language functions میخونم

تست میزنم 

🫶

دقیقاااااا مامانم میگه اینا که خودشون با خودشون بازی میکنن تو هم اون گوشه....بشین درستو بخون...هعییی ...

وای اگه خودشون باخودشون بازی میکنن خب پس بسپرینشون به خدا چرا ما مراقبشون باشیم🥸😂😂😂

🫶

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای من دیشب خوابم برد🥲💖نه ساعت خوندممممماره امروز ده ساعت رو میخونیممممممامروز فارسی میخونمگرامر و ...

منم فیزیک یازدهم فصل ۳ تست زدم فصل ۶ زیست دوازدهم ریاضی مثلثات

فارسی ادامه درس ۳ میخونم.ده بیشتر میخونم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
منم فیزیک یازدهم فصل ۳ تست زدم فصل ۶ زیست دوازدهم ریاضی مثلثاتفارسی ادامه درس ۳ میخونم.ده بیشتر میخو ...

امروز اگه بتونم میخوام از ده بیشتر بخونمممم

راستی سریال بانو اوک هم تموم شد

اینقدر قشنگ و به جا تموم شد که حد نداره دست نویسندش درد نکنه همش میترسیدم بد تموم شه🥲🥲😂خیلی خوب وقشنگگگگگگگگ بوددددد هق

🫶

امروز اگه بتونم میخوام از ده بیشتر بخونممممراستی سریال بانو اوک هم تموم شداینقدر قشنگ و به جا تموم ش ...

منم امروز ۱۱ میخونم

من ۳ قسمت دیدم فقط پس یواش یواش میبینمششششش

هانی منم امروز فصل ۶ زیست ۱۲ تست

ریاضی مثلثات....

شیمی یازدهم فصل ۱ میخونم با فارسیییی

امروز اگه بتونم میخوام از ده بیشتر بخونممممراستی سریال بانو اوک هم تموم شداینقدر قشنگ و به جا تموم ش ...

اینو اسپویلش کن واسم

اون شوهرش که جز اقلیت بود چی میشه؟؟؟؟ اون یکی میاد جاش؟

منم امروز ۱۱ میخونممن ۳ قسمت دیدم فقط پس یواش یواش میبینمشششششهانی منم امروز فصل ۶ زیست ۱۲ تستریاضی ...

من الان دیگه میخوام تست کار کنم از هشت به بعد 

فقط سه ماه این سه ماه مونده رو میترکونیمممممثممثمیمسمسممسمثممممم 

هم استرس دارم هم هیجان زده شدم یه طوریم

میگم امتحانای نهایی از کی شروع میشن هم یازدهم هم دوازدهم توی خرداده؟

هیچکدوم توی اردیبهشت نیستن؟

🫶

من الان دیگه میخوام تست کار کنم از هشت به بعد فقط سه ماه این سه ماه مونده رو میترکونیمممممثممثمیمسمس ...

من رفتم چایی خوردم اومدم سایت قرار بود یه ربع استراحت کنم مغزم درد میکنه قرار بود ۷.۵ شروع کنم

آره ممکنه از ۳۰ اردیبهشت شروع کنن تا آخر خرداد...باور کن خودشونم نمیدونن چه غلطی میخوان بکنن من از الان وحشت خرداد رو دارم...ولی بیا شرش رو بکنیمممممم...بابت ادبیاتم عذر میخوام فشار میاد بهم

هانی امضات کیه؟ سرچش کردم نبود....

اینو اسپویلش کن واسماون شوهرش که جز اقلیت بود چی میشه؟؟؟؟ اون یکی میاد جاش؟

وای خیلیییی قشنگ بود🥲🥲🥲😭من یه جورایی داشتم از سه به بعد کسل میشدم 

حس میکردم داستان از خط اصلیش خارج شده ولی هر چی جلو تر رفت بیشتر خوشم اومد متوجه شدم اون تیکه ها که حس کردم بیربطه در واقع پس زمینه اتفاقات جلوتره

خیلی خوشحاااالم دراپش نکردم

اره اون یکی که واقعا عاشق بود میاد جاش🥲💖چقدر قشنگ این بشر بازی میکرد😭

🫶

وای خیلیییی قشنگ بود🥲🥲🥲😭من یه جورایی داشتم از سه به بعد کسل میشدم حس میکردم داستان از خط اصلیش خ ...

آره منم تعجب کردم زیاد معروف نبود پسره انگار ولی کاملا تفاوت دو نقش رو میفهمیدی عالییی بود انگار بازیگرا دارن یه نسل جابجا میشن...نگاش میکنم حدس میزدم اون بیاد جاش...

من رفتم چایی خوردم اومدم سایت قرار بود یه ربع استراحت کنم مغزم درد میکنه قرار بود ۷.۵ شروع کنمآره مم ...

اتفاقا مودبانه گفتی سیسی😂😂🤣🤣💖بیشتر از اینا باید بارشون کرد🗿

بایسمههههههه ثنثنجثنثمصمص

وکالیست گروه MCND عه فکر نکنم بتونم عکس بزارم 

باید سرچ کنی No Huijun

🫶

اتفاقا مودبانه گفتی سیسی😂😂🤣🤣💖بیشتر از اینا باید بارشون کرد🗿بایسمههههههه ثنثنجثنثمصمصوکالیست گر ...

یافتمش....یافتمش..

وری کیوت

آره منم تعجب کردم زیاد معروف نبود پسره انگار ولی کاملا تفاوت دو نقش رو میفهمیدی عالییی بود انگار باز ...

جدیدا بعد همین بانو اوک خیلی وایرال شدهههه خوششون اومده ازش میگفتن بیون ووسوک بعدی 😭😂

اره ببین من موقع دیدن این سریال همزمان ازش متنفر بودم حالا جلوتر بری میفهمی چرا هم براش گریه میکردم و عاشقش بودم اون یکی نقشش در واقع😂😂😂

اولین سریالی که ازش دیدم خیلی وقت پیش بود انگار🥲😭😂

Police University بود اونجا نچسب بود تقریبا برام🗿🤣اینجاعاشقش شدمممم

یه سریال دیگه هم تازه اومده ازش فکر کنم همه قسمتاش باهم 

اومد کد تروما بود یه همچین چیزی رتبه هشت نتفلیکس بود

من نیم ساعت اول قسمت یکش رو دیدم تو حتما ببینش به نظرم پزشکیه کلی انگیزه میگیری😭😭🤓👍من تو همین نیم ساعت میخواستم دکتر شم🤣🤣🤣

🫶