2777
2789
کاش ترنسه زنده بمونهوای این سریاله اگه قشنگ بود بگو تا منم ببینمم

آره منم خیلی دلم میخواد ترنسه زنده بمونه....  

خیلی داستانش اداریه و احتمالا کلیشه عشق رئیس و کارمند ولی زن قصه خیلییییییی کار میکنه بهم انگیزه میده  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
آره منم خیلی دلم میخواد ترنسه زنده بمونه.... خیلی داستانش اداریه و احتمالا کلیشه عشق رئیس و کارمند ...

اهاااا من فعلا دارم who is she رو میبینمممممم اولاش خوشم نمیومد الان خیلیییییی دوسشششش دارم دیدی بعضی سریالا از وسطاش قشنگتر میشه

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهاااا من فعلا دارم who is she رو میبینمممممم اولاش خوشم نمیومد الان خیلیییییی دوسشششش دارم دیدی بعض ...

آره بعضی سریالا رو کافیه بزاری داستان پیش بره و بعضیا هم برعکس اولاش خیلی خوبه یهو افت میکنه تو وقتی تلفن زنگ میزند رو دیدی؟ من دیگه نگاش نکردم خوبه ادامه بدم یا افت میکنه؟

آره بعضی سریالا رو کافیه بزاری داستان پیش بره و بعضیا هم برعکس اولاش خیلی خوبه یهو افت میکنه تو وقتی ...

اره من خوشم اومددددددد اتفاقی که تو داستان افتاد یکم پیچیده و جذااااب بود خیلییییی خوب بود دوسش داشتم

فقط قسمت اخر الکی کلیشه ایش کرده بودن میخواستن ما دلمون مثلا برا کاپل سریال بسوزه اونم سر هیچ و پوچ به جز این ولی تهش خوببببب تموم شد فقط پیخواستن انگار نیم ساعت اخرم دراما ساز کنن

کلا سریال خوبی بود یه چیز رو مخ دیگه در مورد تلفن این بود که این رفتار بک سا اون که من عاشقتم ولی نمیخوام وابستم شی پس برا همین باهات مثل بز رفتار میکردم خیلی مسخرست😐😐😐😐😐اصلا امکان نداره تو عاشققققق یه نفر باشی سه سال وانمود کنی که نه من دوستت ندارم 😐😐😐😐😐حداقل مثلا میگفتین اینا یه ماهه ازدواج کردن اینطورین بعد همه چی بینشون درست میشه سه سال اینطور رفتار کردن اصلا منطقی نیست🗿😂

🫶

اره من خوشم اومددددددد اتفاقی که تو داستان افتاد یکم پیچیده و جذااااب بود خیلییییی خوب بود دوسش داشت ...

وااای پس ببینمششششش آره منم عشق بک سا اون واسم غیر قابل پیش بینی بود اون اوایل وقتی اونقدر بی توجه بود بهش ولی اون دراماسازی آخرش و بقیه رو باید ببینم خوبی سریالای کره ای اینه که کلا وایب خوبی میده علی رغم کلیشه ها به قول همسر فعلیت تو چیک چیک بوم بوم کلیشه ای نبودن هم خودش یجور کلیشه است ....یادم نیست دقیق چی میگه ولی همچین چیزی میگههههه

خوب بودن کافیه هر چند کلیشه ای...اینم یه سخن از استاد ریاضیات که امروز ۳۰۰ تا تست ریاضی زده...حالم از ریاضی بهم میخوره در این لحظه

وااای پس ببینمششششش آره منم عشق بک سا اون واسم غیر قابل پیش بینی بود اون اوایل وقتی اونقدر بی توجه ب ...

وای اره دقیقااااا میفهمم چی میگیییی اصلا همین کلیشه های ثابت کیدراماست که باعث میشه دوسشون داشته باشی😂😂😂😂😂😂بعضی وقتا رو مخ ولی تو دل برو ان

پشمامممم ۳۰۰ تا دمت گرمممم👏👌👍🩷

🫶

وای اره دقیقااااا میفهمم چی میگیییی اصلا همین کلیشه های ثابت کیدراماست که باعث میشه دوسشون داشته باش ...

آره زندگی کنکوری همینجوریشم سخته بلکه کیدراما و کیپاپ اکلیلی کنه زندگیمونو  

امروزم ۳۰۰ تا زدم وااای حالم‌بده از صبح دارم ریاضی میخونم باورت نمیشه سرگیجه دارم   چشمام همه جا رو نمدارای سینوس کسینوس میبینه 

آره زندگی کنکوری همینجوریشم سخته بلکه کیدراما و کیپاپ اکلیلی کنه زندگیمونو امروزم ۳۰۰ تا زدم وااای ...

وای من هیچوقت اینارو درست یاد نگرفتم به زور تقلب پاس میکردم😂😂😂😂

🫶

وای من هیچوقت اینارو درست یاد نگرفتم به زور تقلب پاس میکردم😂😂😂😂

راحت شدی هاااا چوکددددا(خوش بحالت)  نمیدونم درست نوشتم یا نه کلا خوشحال باش اینا رو نداری

هانی خوب میخونی؟

یححح من امروز تا الان پنج ساعت و نیم خوندمم سه ساعت و نیم دیگه هم میخونم

تو چه کردی امروززززززز هانی من متوجه نشدم الان فرصت ترمیم معدل مجدد داریم یا نه؟ اخه سرچ میکنم به جواب قاطعانه ای نمیرسمهنوز مشخص نشده یا من ندیدم؟

🫶

یححح من امروز تا الان پنج ساعت و نیم خوندمم سه ساعت و نیم دیگه هم میخونمتو چه کردی امروززززززز هانی ...

نه هنوز مشخص نیست اما خب تا شب امتحانات مشخص میشه  تصویب شده اما هنوز امضای نهایی نشده