2777
2789
عنوان

دوستی

223 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها قرار باهاش گذاشتم رفتیم بیرون امروز باهم حرف زدیم گفتم باز بهش فرصت بدم شاید درست بشه همه چی خوب بود گفتم خب شاید پشیمونه و اینکه من ازدواج دوممه بچه دارم برگشته میگه تو اگه فکر آیندت باشی باید بچتو فراموش کنی و نبینیش وگرنه باعث مشکل می‌شه برات عجب آدمیه کاردمیزدن بهم خونم در نمیومد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلومه که نه

اههااا خوبه آخه دیدم از بچه هامون میزنم بخاطر ازدواج دورم بودن واسه همین سوال کردم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اههااا خوبه آخه دیدم از بچه هامون میزنم بخاطر ازدواج دورم بودن واسه همین سوال کردم

نه من جداشدم چون شوهرم عصبی بود دست بزن داشت اون بد بود ولی  قرار نیست من از بچم بگذرم 

نه من جداشدم چون شوهرم عصبی بود دست بزن داشت اون بد بود ولی قرار نیست من از بچم بگذرم

عالیه موفق باشی تا آخرش برو خواهر خدا پشت و پناهت موفق باشی هرجا بری هرکاری میکنی ی موقعیت خوب ازدواجم به موقع بیاد براتون ی زندگی عالی داشته باشی ازاین به بعد که غصه های قبل رو همش فراموش کنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عالیه موفق باشی تا آخرش برو خواهر خدا پشت و پناهت موفق باشی هرجا بری هرکاری میکنی ی موقعیت خوب ازدوا ...

قربون قلب مهربونت ولی خیلی ناراحت شدم از اینکه میخاست منو از بچم جدا کنه 

قربون قلب مهربونت ولی خیلی ناراحت شدم از اینکه میخاست منو از بچم جدا کنه

نه بابا این چه حرفیه هیچکس نمیتونه جدایی بندازه بین فرزند ومادر خصوصا اگه زن قوی باشه ولش کن  فراموش کن به زندگی عادی برگرد انگار نه انگار کسی اومده 

نه بابا این چه حرفیه هیچکس نمیتونه جدایی بندازه بین فرزند ومادر خصوصا اگه زن قوی باشه ولش کن فراموش ...

گفت من به هیچ عنوان نمیخام بچت بیاد خونه من وبره نمیتونم کنار بیام 

گفت من به هیچ عنوان نمیخام بچت بیاد خونه من وبره نمیتونم کنار بیام

ولش کن اصلا فکر نکن بهش انشاالله بهترش 

نه بابا این چه حرفیه هیچکس نمیتونه جدایی بندازه بین فرزند ومادر خصوصا اگه زن قوی باشه ولش کن فراموش ...

از قدیم گفتن شانس شانس اول من از اونم اولیم شانس نداشتم هر چی آدم عصبی و کوتاه فکره میاد سمتم

از قدیم گفتن شانس شانس اول من از اونم اولیم شانس نداشتم هر چی آدم عصبی و کوتاه فکره میاد سمتم

نه این چه حرفیه هرشب شکرگذاری کن چله گنج العرش بردار بهترین زندگی نصیب ات میشه