2777
2789
عنوان

برای پاییز چه برنامه ای دارید

215 بازدید | 9 پست

من احتمالا یه شکت و یه شلوار بخرم 

و بقیشو برم تو خیابونا قدم بزنم 

همزمان اهمگ مورد علاقمم پلی کنم با هنزفری 

شبا کدو حلوایی بزارم بپزه صبح بخورم 

نارنگی 

بارون 

هوای ابری و گرقته 

انار 

پرتقال 

واییییی😍

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه
درس
و دیگر هیچ
ان شاالله

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

سرکار

مدرسه درس دخترم

کارهای خونه

....

.

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

مدرسه دخترم 

خونه داری 

و گذارندن در با دخترام

کاری خاصی نداریم والا 

نارنگی  و دیدن بارون هم برنامه ریزی نمیخاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

امشب به امید خدا مادر همسر ببرم خونش یمدت بعد جراحی نگهداریش کردم 

از شنبه هم یه خونه تکونی کوچولو و یذره تغییر دکوراسیون

اول مهر یه سال جدید برام شروع میشه 

ساعت ۱۰/۳۰دقیقه ۷/۱یه تولد جدید پیش رومه 

بعدم مدرسه دخترم و درساش 

تو برنامم یادگیری هفته ای یدونه کیک و شیرینی دارم

اگر جیب همسر یاری کنه دوره تهیه سوسیس کالباس خانگی تهیه کنم

پیش بسوی یه قدم کوچولو برداشتن به سمت یادگیری 

تمرین زبان شروع کنم

رو بازی و یادگیری پسرم کار کنم 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
2790