2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی 😨😨

628 بازدید | 19 پست

در اکثر کشور های جهان به ویژه اروپا ممنوع هست

نمونه اش ترکیه

ازدواج پسر خاله و دختر خاله

پسر عمو و دختر عمو اصلا امکان پذیر نیست

چون اعتقاد دارن باعث بیماری ژنتیکی میشه

یه زن قوی _ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مزایا و معایب خودش رو داره ولی خب احتمال بروز مشکل ی مقدار نسبت به بقیه بیشتر میشه و در ازدواج با غریبه هم اون احتمال خیلی فرق نداره. بنظرم ممنوعیتش بیخوده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

نه اروپا ممنوع نیست ولی عرف هم نیست 

هر کسی با توجه به فرهنگ خودش میتونه اونجا ازدواج کنه ولی براشون عجیبه 

مثل خواهر و برادر میدونن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

جدا از مشکل ژنتیک کلا ازدواج فامیلی رو قبول ندارم ‌

پسرعمو و پسر عمه و ‌‌‌...‌مثل برادر می‌مونن اصلا نمیتونم تصور کنم که بشه باهاشون ازدواج کرد ‌‌

کلا تو بیشتر کشورا هم همینطور هستن یعنی مثل برادر و خواهرن و ازدواج نمیکنن

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀