2777
2789

دلم هیچ جوره با مادرم صاف نمیشه باهم فقط بحث میکنیم پشت کنکور موندن حمایت کردن میخواد حمایت مالی رو تقریبا دارم از طرف خانواده ولی از لحاظ اعصاب باهاشون داغونم 

یاد امتحانات خرداد افتادم همون روزی که امتحان ادبیات فارسی داشتیم از صبح تا شب توی اتاق بودم و وقت نمیکردم سرمو بخارونم همش سرم تو کتاب بود بعد نمی‌دونم چیشد مادرم اومد تو اتاق یا سروصدا میکرد بیرون منم باهاش بحثم شد بعد دوباره اومد تو اتاق و حرف میزد میخواد باز ادامه بحثو بده منم کلی درس از فارسی برام مونده بود اعصابم خورد بود از اینور استرس نهایی از اینور نه غذایی خورده بودم داشتم ضعف میکردم و با این حال مادر محترمم اومده اتاق میخواست بام دعوا کنه 

یجوری جلوش خون گریه کردم اون موقع که خودش دلش سوخت ورفت بیرون

الان موندم من چطور با ایشون کل سال درس بخونم ؟ 

ای کاش بمیرم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حمایت مالی و که داشتی 

رتبت اگر بد نبود انتخاب رشته میکردی و شده دانشگاه ازادم میرفتی

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

مجاز شدم همه رو میتونستم دولتی انتخاب کنم

چه رشته ای دوست داشتی بری؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

با سوابق آزاد و با آزمون آزاد تا ۶ مهر وقت داره. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ببخشید بلا نسبت مگه خر بودی انتخاب نکردی؟

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

عزیزم منم پشت کنکور بودم سال کنکورم هرسال گریه میکرد چون از جانب همه حرف میشنیدم خیلی بد و عذاب آور بود،اما ب خپدم گفتم تلاش میکنم و همه حرفاشون رو میکوبم تو صورتشون،و وقتی امسال رتبه اومد ب چیزی ک خواستم رسیدم

پول ندارم هر ماه اعصاب خوردی بیا ۵تومن بریز برا هر ترمی حمایت مالی منظورم حداکثرش یه تومان بود

پیرا پزشکی دولتی اگه میوردی میرفتی خب