2777
2789
عنوان

زندگی ب پول نیس

766 بازدید | 18 پست

ده ماه پیش با ی پسر پولدار دوست شدم تیر عقد کردم  اما الان که دارم واستون مینویسم چشام از اشک نمیبینه  تو اتاق خواب در حال سقط کردن بچمم چرا چون شوهرم دیشب کتکم زد من نیاوران زندگی میکنم تو ی خونه ی سیصد متری از گوشی و طلا و لباس گرون برام گرفته آپارتمان به ناممه به عنوان مهریه دخترایی که دارین میخونین پیاممو حماقت من و نکنین زندگی به پول نیست آنقدر دیشب مشت خورده تو سرم چشمام داره تار میبینه هیچ آدمی اگه آدم باشه دلش نمیاد ی زن حامله رو کتک بزنه دلم میخواد رو خودش و پولای نجستش بالا بیارم چه اشتباه بزرگی کردم خدا جوابم و داد چرا باید این بلا سرم بیاد تروخدا برام دعا کنین دارم روانی میشم دیگه جون ندارم

خب اینکه این بی شعوره چه ربطی به ارزش و اهمیت پول داره ؟ اینقدر مرد بی شعور بی پول هست که نگو

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فقیرم همه این کتکایی ک خوردی رو خوردم چ ربطی داره باز تو پولداری😔😳

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

خب اینکه این بی شعوره چه ربطی به ارزش و اهمیت پول داره ؟ اینقدر مرد بی شعور بی پول هست که نگو

دقیقا🚶‍♀️

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

خب حداقل مجبور نیستی بسوزی بسازی میری خونه ای که به نامته راحت جدا میشی.کسی که شوهر بد داره و بی پولم هست به خاطر همون پول لعنتی و نداشتن خانواده حامی جایی نداره بره و مجبوره بمونه تحمل کنه

انشالله حال دلت بهتر بشه 

ولی پول خیلی خوبه 

باور کن من حاضرم یک فصل کتک بخورم  ولی مشکلات مالی ام  برطرف بشه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا