2777
2789

خسته شدم بابت هرمشتری که بره باید جواب پس داد به کارفرما.۳سال فروشنده مبل بودم هم کلی نظافت داری هم صابکار حرفت میزنه هم مردم‌.ساعت کاریتم بالاس و حقوق کم.خسته شدم دیگه.رشتمم مترجمی زبانه اونقدر مهارت صحبت کردن ندارم که تو امدزشگاه درس بدم.میخوام منشی دکتر شم اما چون خونمون دور هس از خیابونی که پزشکا هستن یا چون سابقه منشی گری ندارم قبول نمیکنن.چیکار کنم؟خیلی ناامیدم

خیلی از شرکت ها نیاز ب مترجم دارن 

اول از همه باید بری اداره های کاریابی 

بتونی دوره های حسابداری هم شرکت کنی خیلی خوبه 

شرکتی که کار میکنم سه تا کمک حسابدار استخدام کرده و هر سه مدرک فنی حرفه ای دارن 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از شرکت ها نیاز ب مترجم دارن اول از همه باید بری اداره های کاریابی بتونی دوره های حسابداری هم ش ...

دوس دارم حسابداری یادبگیرم ولی میگم اول لیسانسمو بگیرم ازمون استخدامی شرکت کنم اگه نشد برم سراغ حسابداری

دوس دارم حسابداری یادبگیرم ولی میگم اول لیسانسمو بگیرم ازمون استخدامی شرکت کنم اگه نشد برم سراغ حساب ...

حسابداری چندان دوره طولانی مدتی نداره ثبت نام کن 

سعی کن یاد بگیری 

نذار برای بعد لیسانس

از فرصت های عمرت استفاده کن

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
حسابداری چندان دوره طولانی مدتی نداره ثبت نام کن سعی کن یاد بگیری نذار برای بعد لیسانساز فرصت های عم ...

خب میخوام استخدامی اموزش پرورش شرکت کنم سال دیگه.اگه قبول شدم چی؟

خب میخوام استخدامی اموزش پرورش شرکت کنم سال دیگه.اگه قبول شدم چی؟

بازم ضرر نکردی

گرفتن یه مدرک حسابداری هیچ ضرری نداره

اگر مایلی در کنار هر فعالیتی که دارید در کنارش
در  حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم
در هر جا هر مکان پاره وقت
آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی
و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی  پیام بده
@trustisho روبیکا

‌  *مشاوره رایگان پوست و مو شرکت لیاتیم #                                  

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی