2777
2789

دیروز دخترمو بردیم دکتر برا کنترل از وقتی رفته بودیم شوهرم عجله داشت بخاطر فوتبال اونجا میگفتم تو ماشین نگا میکنم موقع رانندگی منم گفتم میبری واجب نی میریم تصادف میکنیم بعدا نگا میکنی گفت نه فوتبال خدای منه ... بعد ما تموم شدیم اومدیم که بریم منو دخترم سوار آسانسور شدیم این جا نبود از پله ها رف پایین ما سوار آسانسور بودیم نمیدونم چطور شد دست دخترم موند لای در آسانسور این گریه کرد منم خودمو گم کردم از آسانسور پیاده شدم از پله ها رفتم اومدم پایین دیدم داره فوتبال میبینه داد نزدم اونم از ترسم بود که بچه دستش چیزیش شده با ۱دای بلند گفتم محمد دست دنیز موند لای در آسانسور بعد از اونجا اومدیم بیرون تو نمیتونی یه بچه رو نگه داری از صب تا شب همش تو گوشی به بچه نمیرسی غذا میدی میبینی نمیخوره باید به زوری بدی بخوره بعد حالااا اینا به کنار بعدش برگشته میگه آدم زنی مث تو داشته باشه به زنای دیگم نگا میکنه ،حتی میره پیششون تو با این اخلاقت کی میخادت، من تو رو بخاطر دخترم نگهت داشتم که نوکری بچمو کنی... الان واقعااا مقصر منم کدوم مادری به بچش نمیرسه ؟

از اونجا اومدیم برا دخترم کباب تابه ای پختم دادم خورد بعد یکمم ماکارونی دادم بعد برگشته میگه از رو اونام یه شیر خشک درست کن بده بخوره حالا بچه بد نمیشه از رو اون غذا ها شیر خشک بدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا شوهرت برعکس گفته

ظاهرا فوتبال مهمتر از بچه بوده 

همه مردا همینن روی فوتبال تعصب دارن و روان خانواده رو بهم میریزن 

اون بخاطر بازی عصبی بوده یه چی گفته 

تو اعتنا نکن خودش پشیمون میشه

والا شوهرت برعکس گفتهظاهرا فوتبال مهمتر از بچه بوده همه مردا همینن روی فوتبال تعصب دارن و روان خانوا ...

منم موندم فقد نوکری بچشون کنم از این به بعد چیزی بگه میر...ینم بهش

مجردا تا میتونین دوری کنید از نر های افعی .

لطفا لطفا لطفا گول زبون ریختنای اولشون رو نخورید .

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

واقعا داشتم من سنی نداشتم که با این گوزو ازدواج کردم

همین اول بهش بگو کل زندگیت شده فوتبال به جای این یدونه کلفت و تلویزیون واسه خودت میگرفتی 

اونجا که ازت بدشون میاد ولی پیگیرتن، اونجا خودِ قله موفقیته. 🫡😂