2777
2789
عنوان

شما جوراب شوهرتون چک می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 106 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر بارداری حساس شدی سر هر چیز بی اهمیتی گریه نکن .

بهش خیلی جدی و رک بگو که هر کسی خودش باید کارای شخصیش رو انجام بده. شما اصلا وظیفه نداری جوراب اونو بدوزی یا بشوری . 

اگه دوختن بلد نیست بهش یاد بده ولی خودت انجام نده بذار خودش این کارا رو انجام بده . خونه رو هم الان که بارداری بگو برات کمکی بیاره یا اینکه خودش تمیز کنه. شما فقط کارای سبک انجام بده .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

جورابارو میشورم بعد وقتی از رو بند جمع میکنم هر جفت رو داخل هم میکنم یه نگاه میکنم اگه سوراخ باشه می ...

چه خوب آفرین 

چجوری باید بدوزم؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
من جوراب سوراخ رو شوت میکنم تو آشغالی... شماهم مینداختی آشغالی، میگفتی برو نو بخر

اول ها همینو میگفتم چون خودمم جورابم پاره میشه می انداختم بره 

اما اون این دیدگاه را نداره 

شوهرت خیلی لوس کردی پرو شده .به فکر خودت باش استراحت کن وضعیت شما حساسه بارداری ،براش با آرامش توضیح بده که شما بارداری و باید رفتارش رو ملایم تر کنه و شما نیاز به استراحت  بیشتر داری .والا من اصلا نمیدونم جوراب شوهرم کجاست 😂دوختن که جای خود دارد

اتفاقا منم باردارم دوسه روز پیش با شوهرم سر جوراب دعوا کردیم🤣میخواست بره بیرون جوراباش تو لباس کثیف ...

جدی؟🤭

اینقدر شوهر و بچه هاتون رو پرو نکنید

جوراب و لباس زیر رو که هرکسی خودش باید بشوره

بعدشم یعنی یه اب نمک رو خودش نمی‌تونست درست کنه

شماهم حامله اید هم سرکار میرید عجیبه همسرتون درکش پایینه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

همیشه باکس اضافی جوراب و لباس زیر داشته باشین ، یه دفترچه بچسبونین یه جای خونه که دائم جلو چشم باشه بعد بنویسین همون لحظه چیا تموم شده چیا کم شده و ... این خیلی روش خوبیه و همیشه آمار خونه دستتونه

عجب 

یه سبد داریم داخل خونه مخصوص جوراب کثیف و یه سبد هم  مخصوص جوراب تمیز 

هر چند وقت یکبار سبد جوراب کثیفا رو چک میکنم و از دم میشورم سوراخ باشه میندازم دور تمیز هارم  میزارم سبد جوراب تمیزا

البته که توی دوران بارداری م نمیشد دقیق این کارو کرد 

و الانم که تازه زایمان کردم وقت ندارم مثل قبل چک کنم

ولی بهترکه با شوهرت صحبت کنی و بگی من شرایطم خاصه پس لطفا وقتی جوراب کثیف داری بده دستم بندازم لباس شویی یا بدوزم 

اونم بابد یاری کنه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند