2777
2789
عنوان

جراحی فک

772 بازدید | 6 پست

سلاام من تازه اومدم اینجا صرفا چون نیاز به نظر بقیه داشتم و تقریبا نمی‌دونم چیکار کنم 🤷

من۱۸ سالمه و مشکل فک دارم یعنی فک پایینم جلوتر هست و فک بالا تقریبا عقب تر خلاصه که پارسال این موضوع رو فهمیدیم و اقدام کردیم و ارتودنسی کردیم که امسال عمل کنم حالا که زمان عمل کردن رسیده سر انتخاب دکتر مشکل دارم یعنی نمی‌دونم به کدوم دکتر میتونم اعتماد بکنم که نتیجه خیلی خوبی بگیرم . نمی‌دونم این درست هست یا نه اما زیاد اینور اونور شنیدم و دیدم که با جراحی فک چهره پچتر تغییر زیادی میشه و زیبایی زیادی داره و من رو این موضوع امید بستم و می‌خوام بهترین نتیجه رو داشته باشم .

خلاصه لطفا اونایی که جراحی فک کردن حالا یا خودشون یا اطرافیانشون ممنون میشم بگید از تجربیاتتون و دکتر خوبی هم اکه سراغ دارید بگید به همراه هزینه ای که کردید.

من خودم تا اینجا دکتر علیرضا صدیقی که تبریز هست با دکتر آغداشی رو مد نظر دارم و بینشون هم دو دلم اگه راجب این دوتا هم میدونید بگید ممنون میشم✨🥲

برو تو مطبشون بشین بهوای معاینه.. ببین کدومشون سرشون شلوغتره و مشتری بیشنر دارن قطعا کارش بهتره.. یا بزن تو سایت ببین چندستاره ان. سه ستاره باشن بهترینه

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

برو تو مطبشون بشین بهوای معاینه.. ببین کدومشون سرشون شلوغتره و مشتری بیشنر دارن قطعا کارش بهتره.. یا ...

هر جفتشون رو مطبشون رفتم و خوشبختانه سه ساعت نشسته بودیم با اینکه وقت گرفته بودیم تا نوبتمون بشه از نظر سایت و ستاره هم اوکی بودن سر همین دو دلم اما صدیقی نمونه های بیشتری داشت اینجوری که تو پیجش دیدم رضایت هم بالا 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هر جفتشون رو مطبشون رفتم و خوشبختانه سه ساعت نشسته بودیم با اینکه وقت گرفته بودیم تا نوبتمون بشه از ...

از داروخونه های دورو اطراف مطب هم امار بگیر... منم مث تو سر دوتا دندونپزشک شک داشتم از داروخونه های نزدیک مطباشون که نزدیک هم بودن امار گرفتم و همشون اسم یکیو گفتن و گفتن اون یکیم خوبه ولی تا فلانی هست واسه ایمپلنتت نبااید جای دیگه رفت و واقعانم راضی بودم از دکتره... اونم سه ستاره بوذ

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .