2777
2789
عنوان

نصف شبی کلی چیز ترسناک دیدم

89 بازدید | 11 پست

با خودم گفتم تابستونه امسال هیجان زندگیم کم بود

رفتم یوتیوب کلی کلیپ جن دیدم و مصاحبه چندتا مرده شور

الانم رعد و برق شروع شده فضا به طرز شاعرانه ای ترسناکه😂

جالبه از جن نمیترسم از مرده میترسم

کاش میشد به این ترس غلبه کرد

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

کار اشتباهی کردی😂

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالب اینه من هرچی دلم میخواد بترسم و ترسناک ترین فبلم هارو هم میبینم اصلا نمیترسم🤦‍♀️😕

باز خوبه نمیترسی

چندوقت پیش فیلم انابل تو تلویزیون گذاشته بودم صحنه های ترسناک ناخوداگاه خندم میگرفت😂

بیچاره همسرم جوری نگام میکرد که انگار خودم جنم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
جالب اینه من هرچی دلم میخواد بترسم و ترسناک ترین فبلم هارو هم میبینم اصلا نمیترسم🤦‍♀️😕

زنه میگه مرده رو شست شب روح مرده اومد بالای سرش موند تا فرداش 

من از مرده وحشت دارم🙄

باز خوبه نمیترسیچندوقت پیش فیلم انابل تو تلویزیون گذاشته بودم صحنه های ترسناک ناخوداگاه خندم میگرفت� ...

عه کاش اینو میدیدم☹️

عه کاش اینو میدیدم☹️

اونوقت دیگه تا صبح خواب نداشتی🤭

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بابا از جن نمیترسم از مرده خیلی میترسمالان حرفای مرده شور تو مغزم رژه میره فقط😢

من کلا ترس مرس حالیم نیست ولی اعصابم بهم میریزه

نمیدونم نازنین رو تو یوتیوب میشناسی یا نه به شخصه هرموقع ویدیوهاشو نگاه میکنم تا یه روز بهم ریخته ام.... ولی خودازاری دارم دیگه چندوقت یکبار باید ببینم😐😂🤦🏻‍♀️