2777
2789
عنوان

رابطه سمی من و دوست پسرم

658 بازدید | 41 پست

دوستان من با یکی تقریبا نزدیک به یک سال و نیمه در ارتباطم 

از اولش خوشم نمیومد ازش بعضی ملاکام رو نداشت(مهم ترینش قد بود من عاشق قد بلندم ولی ایشون فقط دوازده سانت از من بلند ترن ) از لحاظ جثه هم ریزه نمیدونم چرا وایب مرد رو ازش نمیگیرم؛)))

اما اون خیلی بهم اصرار کرد و ما رابطمون نزدیک تر شد من هردفعه خواستم به یک بهانه ای کات کنم نزاشت و خیلی گریه زاری راه انداخت یعنی جوری ب من عذاب وجدان میداد ک من اینکارو نکنم 

دائم حرف از ازدواج میزنه و میگه ما قطعا ازدواج میکنیم 

منم میگفتم حالا شاید خوب بود و واقعا شد ازدواج کردیم

اما حالا واقعا پشیمونم میبینم که نمیتونم به عنوان شوهر بپذیرمش 

نمیدونم برای من مهمه یا واقعا مسئله مهمیه که ایشون تو این یکسال و نیم حتی یکبار هم برای من یک شاخه گل نخریدن کادوهای دیگه گرفته ولی گل اصلا ولی برای مامانش گل میگیره 

یا اینکه ما توی این مدت فقط سه بار بیرون شام خوردیم 

و اینکه ی چیزی از همه مهمتر من اکثرااا شاید بگم نزدیک ۶۰ -۷۰ دزصد اوقات دنگ دادم حتی شب ولنتاین هم من دنگ کافم رو دادم :)))) خیلی دلم میخاد همه ی اینارو بهش بگم و بلاکش کنم ولی موندم واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم ی بلایی سر خودش بیاره

توی رابطه ای که طرف حس عذاب وجدان بده 

موندن کار اشتباهیه

اما دنگ دادن هیچ اشتباه نیست که خیلی هم کار خوبیه 

چرا جا افتاده که وظیفه آقایون هزینه رو پرداخت کنن؟ 

از دید من تا قبل ازدواج این یه امر عادیه و واقعا مشکلی نداره

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شتت میخای صد سانت ازت بیشتر باشه ولی خسیسیش مهمه

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
چرا دنگ دادی؟؟؟

نمیدونم میگفتم خب زشته بزار منم بدم ولی این منو ناراحت میکنه که اونم قبول میکنه درسته من واقعا خیلی اصرار میکنما ولی من هرچقدرم بگم اون نباید بزاره😂😭

تازه ماشینم نداره من باید هزینه اسنپ هم بدم یا اینکه پیاده برم واقعا خسته شدم اما دلم نمیخواد غروزشو بشکنم دلم خیلی میسوزه 

وقتی به دلت نیست و از ته دل دوستش نداری خودت رو اجبار نکن. خیلی رک و منطقی حرفت رو بزن.

هرجور که فکر می کنی تاثیر گذار تره، حضوری یا مجازی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

وقتی به دلت نیست و از ته دل دوستش نداری خودت رو اجبار نکن. خیلی رک و منطقی حرفت رو بزن.هرجور که فکر ...

چندین بار بهش گفتم ما باهم آینده ای نداریم اما من هرچیزی میگم اون یه دلیلی میاره میگه من همه چیو درست میکنم 

یکدفعه ای نابودش نکن خندیدن به بدبختی های هیچکی عاقبت ندارهاحساسات هیچکی هم شوخی نداره😊🥺

خب چیکار کنم دیگه چقدر تحمل کنم این وضعو واقعا خودم دارم آسیب میبینم کارم شده شبا گریه کردن 

نمیدونم چجوری تمومش کنم که اونم اسیب نبینه 

میخوام بهش بگم بیاد بریم پیش روانشناس 

خب چیکار کنم دیگه چقدر تحمل کنم این وضعو واقعا خودم دارم آسیب میبینم کارم شده شبا گریه کردن نمیدونم ...

خواهر والا منم هیچی نمیدونم 

هر کاری که از نظرت درسته بکن🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اسی بگو من تو این مدت سعی کردم بشناسمت و اینا

ادم بسیار خوبی هستی اما ما نمیتونیم باهم ادامه بدیم بنا ب دلایل کاملا شخصی و امیدوارم هرکدوم تو مسیرای جدا حالمون بهتر باشه

و خلاث

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اسی بگو من تو این مدت سعی کردم بشناسمت و ایناادم بسیار خوبی هستی اما ما نمیتونیم باهم ادامه بدیم بنا ...

گوش نمیکنه بخدا هرچی میگم میگه نه دقیقا بگو چ مشکلی داری من حلش کنم 

انقدر سختش میکنه و بهم عذاب وجدان میده و اعصابمو بهم میریزه میگم ولش کن پس دوباره میره تا ی مدت دیگه که این فکرا باز میاد تو سرم 

ببین فکر میکنم اگه بخوای این مشکلات رو ب روش بیاری و به این دلایل بخوای باهاش کات کنی ممکنه بگه عوض میشم و خودمو درست میکنم و فلان، اگه واقعا به دلت نیست جدا شو

عذاب وجدان رو بزار کنار بجث یک عمر زندگیه نگران نباش بلایی سر خودش نمیاره فقط یه مدت ناراحت میشه

دوستی برای همین موقع هاست که آدم آشنا بشه و اگه تونست ادامه بده و اگه دلش با طرف نبود جدا بشه

ببین بشین باهاش جدی و رو در رو حرف بزن یکبار و فقط یکبار باشه و دیگه بهش جواب نده 

بگو همون در حد دوست بودیم و واقعا به ازدواج فکر نمی‌کنم و لطفا دیگه به من زنگ نزن 

جدی باش هردفعه نذار خامت کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
گوش نمیکنه بخدا هرچی میگم میگه نه دقیقا بگو چ مشکلی داری من حلش کنم انقدر سختش میکنه و بهم عذاب وجدا ...

اسی بدرک !

وقتی داره این رابطه بهت اسیب میزته حرفتو بزن و بلاک کن

باور کن ن خودشو میکشه ن چیزی

فوق فوقش دوهفته ناراحت باشه هفنه ی سومم دنبال جایگزینه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

اگر معیارت قده ک خواهر من خیالت راحت از قد برای تو شوهر خوب در نمیاد ولی اگه واقعا خودت دوسش نداری کات کن با دلیل و منطق بگو این مدت فهمیدم ما بدرد هم نمیخوریم و فلان 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚