2777
2789
عنوان

فیبروم رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 50 پست
شانزده سانت در ده سانتچیکار کردی عمل کردی؟

نه فدات فعلا ام ار ای دادن فردا برم عکس بگیرم.

میگن جواب ام ار ای طول میکشه تا بیاد یک هفته تا ده روز ...همون عکس کافیه یا جوابم باید ببرم ؟.

من صرفا به دو پزسک محول کردن گفتن جای دیگه نرم به خاطر بزرگی زیادش.

اگه بگم اندازه من چقدرهه شوکه میشی😢من دوتا توده ۳۵ سانت در ۳۵ سانت اندازعع یک برگه اچهار هستش.

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فدات فعلا ام ار ای دادن فردا برم عکس بگیرم.میگن جواب ام ار ای طول میکشه تا بیاد یک هفته تا ده روز ...

اوه خواهر تلویزیون نشونت میده 🤦‍♀️😶

ان شاالله عملت به خیر بگذره

هم شکمت یهو کوچیک میشه 

هم یه دوسه کیلویی وزنت کم میشه

پسرم بستری شده مریضه دعاش کن

خیلی التماس دعا دارم

اوه خواهر تلویزیون نشونت میده 🤦‍♀️😶ان شاالله عملت به خیر بگذرههم شکمت یهو کوچیک میشه هم یه دوسه کی ...

الهی بگردم 

حتما عزیز 

انشالله زود زود خوب بشه گل پسر❤

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
اوه خواهر تلویزیون نشونت میده 🤦‍♀️😶ان شاالله عملت به خیر بگذرههم شکمت یهو کوچیک میشه هم یه دوسه کی ...

حتما براش دعا میکنم و الان به نیتش صدقه میدم شیرخوارگاه

لطفا منم در جریان حالش بزار

حتما براش دعا میکنم و الان به نیتش صدقه میدم شیرخوارگاهلطفا منم در جریان حالش بزار

سلام 

به دعای خیر شما پسرم از بیمارستان مرخص شد

اوردم خونه

باز تا ده روز دیگه که ببرم شکستگی رو نشون ارتوپد بدم

دعا کنید جوش بخوره

ان شاالله شما هم به راحتی بیمارستان  و دکتر و دوا

رو پشت سر بزارید

سلام به دعای خیر شما پسرم از بیمارستان مرخص شداوردم خونهباز تا ده روز دیگه که ببرم شکستگی رو نشون ار ...

نگران نباش جوش میخورهه عزیز

فقط زمان بزار تا پاش کامل خوب بشه 

از دکترش بپرس چی خوبه بهش بدی

قربونت ارهه من خیلی خیلی نذر بچه های شیرخوارگاه قبول دارم .رد خور ندارهه. دیشبم گفتی سریع براش واریز کردم به نیت شبرخشک 

سلام به دعای خیر شما پسرم از بیمارستان مرخص شداوردم خونهباز تا ده روز دیگه که ببرم شکستگی رو نشون ار ...

عزیز خوبین؟ میگم عمل فیبروم شما باز بود یا لاپرا؟

سلام خدا رو شکر ان شاالله شما هم خوب باشید عملم بازاز سطح شکم انجام شد

برشتون عمودی بود یا افقی؟

سلام خدا رو شکر ان شاالله شما هم خوب باشید عملم بازاز سطح شکم انجام شد

عزیز بعد چند وقت بخیه هاتون خوب شد؟ ؟

برای دستشویی تو بیمارستان چی کردین ؟

عزیز بعد چند وقت بخیه هاتون خوب شد؟ ؟برای دستشویی تو بیمارستان چی کردین ؟

سلام چون عملم چهار ساعت طول کشیده بود

بخیه کشیدنی بود

کوک  دانه دانه

توالت ایرانی

فرنگی ام بود چون شخصی نبود راحت نبودم،چندشم میشد بشینم

بد گوشت هم بودم 

بخیه هام دیر خوب شد

برشتون عمودی بود یا افقی؟

به صورت تی انگلیسی برعکس 

نقطه زیر شکم از استخوان پهلو تا پهلوی دیگه 

تا چند سانت مونده به ناف

علتشم این بود

چون دکتر بسیااااار تنومند و قوی هیکل بود

پنجه های بزرگی داشت 

گفتن برای اینکه رحم از جاش جابه جا نشه 

باید جا میبود دستامو ببرم توی شکمت 

برای اینکه جای دستاش باز باشه

اینقدر پاره کرده بود

غیر همون مدت نقاهت بعد عمل

مشکل دیگه ای نداشتم شکر خدا

به صورت تی انگلیسی برعکس نقطه زیر شکم از استخوان پهلو تا پهلوی دیگه تا چند سانت مونده به نافعلتشم ای ...

عزیز ببخش زیاد سوال میکنم دو روز دیگه عمل دارم.

الان بعد عمل تو بیمارستان برم دستشویی ایرانی بخیه ام پاره نمیشه؟.

مدت نقاهت چقدر بود ؟

بخیه تون خوب شد؟

دکتر منم گفت برشم تا ناف برش میزنن🥺🥺