2777
2789
عنوان

فیبروم رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 50 پست
منم شکمم بزرگ شدهه مثل ادمای باردار😢خونریزی شدید 😢و نامرتب😢کمردرد جدیدا زیر شکمم درد میکنه زود به ...

فشار میاره به مثانه

چند سالتونه

بچه دارید

واینکه میخواید رحم براتون حفظ بشه

چون ممکنه دکتر برای حفظ رحم تلاش نکنه

گفتم که درجریان باشید

امپول بهم دادن اولش که با دارو کوچیک شه روی من جواب نداداسم امپولش دکاپپتین بود به نظرمچون وقتی فهمی ...

خداروشکر خوب شدین ♥️

من دیماه رفتم دو تا داشتم یکی ۱۰ یکی ۷ نمیدونم الان چندن 

الان اذیتم باید زودتر عمل کنم 

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپول بهم دادن اولش که با دارو کوچیک شه روی من جواب نداداسم امپولش دکاپپتین بود به نظرمچون وقتی فهمی ...

منم چند ساله پریود های خیییلی شدید میشم سونو گفت کلا رحمت میوماتوزیس هست فک کنم پراز فیبرم های کوچیکه نمیدونم آخرش چی میخواد بشه انشاالله با همون عمل دیگه تموم بشه وکامل خوب بشید 

فشار میاره به مثانهچند سالتونهبچه داریدواینکه میخواید رحم براتون حفظ بشهچون ممکنه دکتر برای حفظ رحم ...

من ۳۵ مجردم عزیز

عزیز الان قشنگ دست میزنم شکمم متوجه اش میشم 

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤

میشه کل علائمتو بگی عزیزم تاحالا بافت دفع کردی؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
من ۳۵ مجردم عزیزعزیز الان قشنگ دست میزنم شکمم متوجه اش میشم

پس یه دکتری برو

رحم رو برات نگه داره

و اینکه رحم رو سالم نگه داره

آسیب بهش نزنه

شبت خوش

سوالی داشتی بپرس

فردا جواب میدم 

ان شاالله بهتر بشید

پس یه دکتری برورحم رو برات نگه دارهو اینکه رحم رو سالم نگه دارهآسیب بهش نزنهشبت خوشسوالی داشتی بپرسف ...

مرسی مهربون 

حتما میام ازت میپرسم تو این تاپیک

♥️♥️

میشه کل علائمتو بگی عزیزم تاحالا بافت دفع کردی؟

ببخشید دو درصد باطری داره گوشیم

فردا جواب میدم

علائم فقط خونریزی شدید

که دکتر گفت این از حالت پریودی در اومده

قط نمیشه

از خونریزی میمیری😬

ببخشید دو درصد باطری داره گوشیمفردا جواب میدمعلائم فقط خونریزی شدیدکه دکتر گفت این از حالت پریودی در ...

وای

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
عزیز من برای عمل فیبرومم پیش چ دکتری برم؟چند روز نقاهت بعد عمل داشتین ؟.هزینه عمل حدودا چقدر بود؟عزی ...

دکتر پریا بوستانی یکی از بهترین دکتراس واقعا. خاله ی دوستم رفت پیشش فیبرومشو در آورد الانم خیلی حالش خوبه خداروشکر

پس یه دکتری برورحم رو برات نگه دارهو اینکه رحم رو سالم نگه دارهآسیب بهش نزنهشبت خوشسوالی داشتی بپرسف ...

سلام عزیز من یادته از فیبروم سوال کردم .

فیبزوم شما چند سانتی بودش؟