dorsa14درسا مدیر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 163 عنوان فیبروم رحم | مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 50 پست دوستان کسی فیبروم داشته جند تا سوال داشتم .فیبرومتون چه مدلی بوده ؟فیبروم تون چند سانتی بوده؟عوارض فیبروم براتون چی بوده ؟ایا با برداشتن فیبروم شکمتون کوچک شدش؟پیش دکتر با چه تخصصی عمل کردین ؟.عمل باز کردین یا لاپلاسکی؟ از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤ 1403/06/29 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزانه6364 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 6722 منم شکمم بزرگ شدهه مثل ادمای باردار😢خونریزی شدید 😢و نامرتب😢کمردرد جدیدا زیر شکمم درد میکنه زود به ... فشار میاره به مثانهچند سالتونهبچه داریدواینکه میخواید رحم براتون حفظ بشهچون ممکنه دکتر برای حفظ رحم تلاش نکنهگفتم که درجریان باشید
dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 163 امپول بهم دادن اولش که با دارو کوچیک شه روی من جواب نداداسم امپولش دکاپپتین بود به نظرمچون وقتی فهمی ... خداروشکر خوب شدین ♥️من دیماه رفتم دو تا داشتم یکی ۱۰ یکی ۷ نمیدونم الان چندن الان اذیتم باید زودتر عمل کنم از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
فرزانه6364 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 6722 چن سایز کوچیک شد شکمتون ؟. اون موقع جوانتر بودم زایمانم نداشتمصاف شد شکمم دیگه
زاغی عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1120 امپول بهم دادن اولش که با دارو کوچیک شه روی من جواب نداداسم امپولش دکاپپتین بود به نظرمچون وقتی فهمی ... منم چند ساله پریود های خیییلی شدید میشم سونو گفت کلا رحمت میوماتوزیس هست فک کنم پراز فیبرم های کوچیکه نمیدونم آخرش چی میخواد بشه انشاالله با همون عمل دیگه تموم بشه وکامل خوب بشید
فرزانه6364 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 6722 خداروشکر خوب شدین ♥️من دیماه رفتم دو تا داشتم یکی ۱۰ یکی ۷ نمیدونم الان چندن الان اذیتم باید زودتر ع ... ان شاالله شما هم خوب بشیدپیش یه دکتر خوب بریدتحقیق کنید
dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 163 فشار میاره به مثانهچند سالتونهبچه داریدواینکه میخواید رحم براتون حفظ بشهچون ممکنه دکتر برای حفظ رحم ... من ۳۵ مجردم عزیزعزیز الان قشنگ دست میزنم شکمم متوجه اش میشم از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 امپول بهم دادن اولش که با دارو کوچیک شه روی من جواب نداداسم امپولش دکاپپتین بود به نظرمچون وقتی فهمی ... میشه کل علائمتو بگی عزیزم تاحالا بافت دفع کردی؟ اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
فرزانه6364 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 6722 من ۳۵ مجردم عزیزعزیز الان قشنگ دست میزنم شکمم متوجه اش میشم پس یه دکتری برورحم رو برات نگه دارهو اینکه رحم رو سالم نگه دارهآسیب بهش نزنهشبت خوشسوالی داشتی بپرسفردا جواب میدم ان شاالله بهتر بشید
dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 163 پس یه دکتری برورحم رو برات نگه دارهو اینکه رحم رو سالم نگه دارهآسیب بهش نزنهشبت خوشسوالی داشتی بپرسف ... مرسی مهربون حتما میام ازت میپرسم تو این تاپیک♥️♥️ از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
فرزانه6364 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 6722 میشه کل علائمتو بگی عزیزم تاحالا بافت دفع کردی؟ ببخشید دو درصد باطری داره گوشیمفردا جواب میدمعلائم فقط خونریزی شدیدکه دکتر گفت این از حالت پریودی در اومدهقط نمیشهاز خونریزی میمیری😬
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 ببخشید دو درصد باطری داره گوشیمفردا جواب میدمعلائم فقط خونریزی شدیدکه دکتر گفت این از حالت پریودی در ... وای اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
فرزانه6364 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 6722 وای سلام بافت منظورت همونایی هست که معذرت میخوام شبیه جگر سیاه دفع میشه؟اونا خون لخته شده استبافت نیستچیز غیر اونا خیر
naziiiiiiiii70 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 593 من تعریف دکتر علی مهدوی رو خیلی شنیدم به نظرم برو پیششون ببین چی میگن بهت
آنیسا_م عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 139 عزیز من برای عمل فیبرومم پیش چ دکتری برم؟چند روز نقاهت بعد عمل داشتین ؟.هزینه عمل حدودا چقدر بود؟عزی ... دکتر پریا بوستانی یکی از بهترین دکتراس واقعا. خاله ی دوستم رفت پیشش فیبرومشو در آورد الانم خیلی حالش خوبه خداروشکر
dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 163 پس یه دکتری برورحم رو برات نگه دارهو اینکه رحم رو سالم نگه دارهآسیب بهش نزنهشبت خوشسوالی داشتی بپرسف ... سلام عزیز من یادته از فیبروم سوال کردم .فیبزوم شما چند سانتی بودش؟ از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤