dorsa14درسا مدیر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 189 عنوان فیبروم رحم | مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 50 پست دوستان کسی فیبروم داشته جند تا سوال داشتم .فیبرومتون چه مدلی بوده ؟فیبروم تون چند سانتی بوده؟عوارض فیبروم براتون چی بوده ؟ایا با برداشتن فیبروم شکمتون کوچک شدش؟پیش دکتر با چه تخصصی عمل کردین ؟.عمل باز کردین یا لاپلاسکی؟ از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤ 1403/06/29 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزانه6364 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 7444 عزیز ببخش زیاد سوال میکنم دو روز دیگه عمل دارم.الان بعد عمل تو بیمارستان برم دستشویی ایرانی بخیه ام ... سلام مجدددستمال توالت با خودت ببراول یه کم آب بگیر روی توالت فرنگیبعد چند تا برگه دستمال بنداز دور حلقه توالت که باید روش بشینی با بدنت در تماسههیچی نمیشه،خودتو زجر نده ،من سنم کم بودخودمو اذیت کردمولی بخیه ها پاره نشد تا پونزده روز مادرم بود کمکم کردبعدم خودم بودمو خودمخوب میشی جوش نزنالهی بهترینها برات رقم بخوره
dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 189 سلام مجدددستمال توالت با خودت ببراول یه کم آب بگیر روی توالت فرنگیبعد چند تا برگه دستمال بنداز دور ح ... مرسی عزیز🥺🥺 از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 189 سلام مجدددستمال توالت با خودت ببراول یه کم آب بگیر روی توالت فرنگیبعد چند تا برگه دستمال بنداز دور ح ... فردا صبح عمل دارم🥺🥺 از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
فرزانه6364 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 7444 فردا صبح عمل دارم🥺🥺 به سلامتیان شاالله مشکلی پیش نیادراحت تموم شهعمل و دوره نقاهت بعد عملتوکل کن به خدا بگیر بخواب
dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 189 به سلامتیان شاالله مشکلی پیش نیادراحت تموم شهعمل و دوره نقاهت بعد عملتوکل کن به خدا بگیر بخواب خوابم نمیبرهه خیلی نگرانم🥺🐣میشه بگین نقاهتش خیلی هست ؟.نکنه فردا حالم بد بشه موقع عمل؟چندسالت تو اتاق عملم؟ از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
dorsa14درسا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 189 به سلامتیان شاالله مشکلی پیش نیادراحت تموم شهعمل و دوره نقاهت بعد عملتوکل کن به خدا بگیر بخواب سرمم خیلی درد میکنه🥺از استرس حالت تهوع و سردرد گرفتم از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤