2777
2789
عنوان

فیبروم رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 50 پست
عزیز ببخش زیاد سوال میکنم دو روز دیگه عمل دارم.الان بعد عمل تو بیمارستان برم دستشویی ایرانی بخیه ام ...

سلام مجدد

دستمال توالت با خودت ببر

اول یه کم آب بگیر روی توالت فرنگی

بعد چند تا برگه دستمال بنداز دور حلقه توالت که باید روش بشینی 

با بدنت در تماسه

هیچی نمیشه،خودتو زجر نده ،من سنم کم بود

خودمو اذیت کردم

ولی بخیه ها پاره نشد 

تا پونزده روز مادرم بود کمکم کرد

بعدم خودم بودمو خودم

خوب میشی جوش نزن

الهی بهترین‌ها برات رقم بخوره

سلام مجدددستمال توالت با خودت ببراول یه کم آب بگیر روی توالت فرنگیبعد چند تا برگه دستمال بنداز دور ح ...

مرسی عزیز🥺🥺 

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مجدددستمال توالت با خودت ببراول یه کم آب بگیر روی توالت فرنگیبعد چند تا برگه دستمال بنداز دور ح ...

فردا صبح عمل دارم🥺🥺

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
به سلامتیان شاالله مشکلی پیش نیادراحت تموم شهعمل و دوره نقاهت بعد عملتوکل کن به خدا بگیر بخواب

خوابم نمیبرهه خیلی نگرانم🥺🐣

میشه بگین نقاهتش خیلی هست ؟.نکنه فردا حالم بد بشه موقع عمل؟

چندسالت تو اتاق عملم؟

به سلامتیان شاالله مشکلی پیش نیادراحت تموم شهعمل و دوره نقاهت بعد عملتوکل کن به خدا بگیر بخواب

سرمم خیلی درد میکنه🥺از استرس حالت تهوع و سردرد گرفتم