2789
عنوان

لباس عروس

496 بازدید | 16 پست

وقتی میام اینجا وزندگی نامه بعضی هارو میخونم بعد از مراسم عروسی و لباس عروسشون میگن خیلی دلم میگیره آخه من عروسی نگرفتم فقط عقدمحضری کردم قرار بود لباس عروس بپوشم و برم آتلیه ولی مامانم و مادر شوهرم هر دو بدجوری مریض شدن هم مسافرتمون وهم برنامه هامون کنسل شد خیلی افسوس میخورم آلآن کیا مثل من عروسی نگرفتن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب عزیزم الان لباس عروس بپوش و برو آتلیه با همسرت عکس بگیر.عمو و زن عموی من چند سال بعد از ازدواجشون رفتن آتلیه و عکس گرفتن

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

خیلیا ....آدما به همه آرزوهاشون نمیرسن ولی خوبه که برای آرزوهای بزرگترشون قید فسقل آرزوهاشونو بزنن ...اگه زندگی خوبی داری بیخیال فوقش ی لباس عروس میخری و با شوهرت میری مسافرت و عکس و خاطره و خوش گذرونی و نی نای نای (رقص)😁 ...بخدااا خیلیا عروسی نگرفتنا ....ی تعدادیم عروسی میگیرن که کاش نمیگرفتن😆

ناراحت نباش میدونی هرچقدم عروسی فوق العاده ای هم بگیری تموم میشه و میره اما اگه دلت لباس‌و عکس میخواد ی لباسو ساعتی اجاره کن ک تقریبا هزینش چیزی نیس ارایشگاهم بری و چندتام عکس بندازی ب ی تومنم نمیرسه اونطوری حسرتشم نمیخوری

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

سلام عزیزم ...من عروسی نگرفتم چون شرایط مالی همسرم خیلی بد بود ..  انقدر بد که حتی توان مهمونی هم نداشتیم ... می دونی بعد چی شد حالا که دیگه مشکل مالی ندارم و زمان زیادی گذشته بعضی ها یادشون رفته من و همسرم در چه سطحی بودیم..  حالا بهمون می گن  وای شام عروسی شما یه چیز دیگه بود ... من و همسرم فقط یه لبخند می زنیم ... مگه مهمه ..مهم الانه که با آسایش و آرامش داریم زندگی می کنیم و نگاهمون به همدیگه بعد از دودهه هنوز عاشقانه هست ... فقط همین مهمه ...همین 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
دیجی کالا کشته ماروووووووو کیو باید ببینیم گه اونو نبینیم😬😬

منو جانم

خدمتتون عارض بشم که من نمایندگی فروش دیجیکالا هستم   

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  

من گرفتم ولی اگه نمیگرفتم سنگین تربودم،پدرشوهرم یه قهوه خونه گرفته بود منو بردن اونجا یه شام دادن به بیست نفر اومدیم خونه انقدر عصبی شدم خون ریزی کردم،باورت نمیشه بدترین شبه زندگیم بود ابروم پیشه فامیلام رفت،خدالعنتش کنه خداازش نگذره

میشه برایه ظهوره امام زمان وحاجته دله منم یه صلوات بدید ،ممنونم