2777
2789

سلام میشه کمک کنید بد جور به چوخ رفتم 

من یه همکلاسی دترم از سال قبل واقعا نمی دونم چی بگم بهتون 

پدرو مادرش به گفته خودش کارمند بانکن بعد این کلاس هفتم با پسر خالش فرار میکمن این خودش فرار کرده همون سالم براش شن عروسی میگرن و تمام 

ما سال پیش دهم بودیم کلا خیلی ادم مزخرفی همش ادعای پولداری میکرد بعد از اول مهر تا اخرش یه جلیقه کهنه و یه کفش کثیف پی پوشید کلا من تزش خوشم نمی یومد همه رو مسخره میکرد این با مادر شوهرش تو یه خونه زندگی میکنن این از تجربیات مزخرفش رو برای بقیه تعریف میکنه 

خلاصه امروز ساعت 12 و نیم زنگ زد بیا با نگین سه تغیی بریم بیرون فلان جا (یه جای خلوته پر از لات و لوت) منم گفتم واسه ابجیم قراره خواستگار بیاد وقت ندارم 

پیچوندم بعد یکم حرف زدیم گفت منمم قراره بعد دو ماه جهیزیه بگیرم برم خونه خودم (به دروغ براش عروسی گرفتن)  اینم دروغ گفته جهزیه میخرم اینا 

بعد من رنگ زدم نگین دوست صمیمیش که این راست میگه یا نه گفت من نمی دونم برم ازش می پرسم 

بعد چن دقیقه دیدم زنگ زد اسنپ گرفتم هنوز اسنپ نیومده منم گفتم این داره دروغ میگه یا نه چرا الکین میزنه دروغ میگه بعد دیدم زهرا گوشیو گرفت خوب میکنم دلم میخواد تو خودت دروغ گو تری بعد گوشیو قط کرد 😂😂😂💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باهاش نگرد 😕😕😕

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

تو مدرسه ؛ دانشگاه ؛ محیط کار همیشه آدمای مختلف با خلق و خوی مختلف و اخلاقای متفاوت وجود داره؛ اونی که افکارش بهمون نزدیکه خب باهاش دوستی میکنیم اونی که بهمون آسیب میزنه یا شبیه هم نیستیم ازش دوری میکنیم؛ یعنی چی که شما همچین دوستی داشتین چکار میکردین

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

تو مدرسه ؛ دانشگاه ؛ محیط کار همیشه آدمای مختلف با خلق و خوی مختلف و اخلاقای متفاوت وجود داره؛ اونی ...

من اصلا کلا باهاش زیاد حرف نمی زنم ولی خب شماره داره هر بار یه پارازیت میندازه 

من اصلا کلا باهاش زیاد حرف نمی زنم ولی خب شماره داره هر بار یه پارازیت میندازه

مهم نیست؛ متاسفانه اینجور آدما تا ابد تو زندگیمون وجود دارن الان همکلاسیته فردا یکی پیدا میشه که همکارته ؛ پس فردا یکی دیگه از اقوام همسرته و همینجوری ادامه داره؛ دوری کن و زیاد باهاشون قاطی نشو

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه