2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 91 پست
نذار کسی برات تصمیم بگیره.  همسر سابق من هم نذاشت درس بخونم و سر کار برم ( البته غیر مستقیم) در ...

دقیقاقبلاسرکارمیرفتم روحیم عالی بود انقدرمیگفتم میخندیدم باهمکارام اماچون پول نمیدادبعدیکسال دراومدم دیگه نزاشت برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش دوس داره دنبالم باشه...ولی چه فایده نمیتونه هم بیاد..منم از صبح گریه میکنم از جمعه متنفرم.😢

😔😔منم متنفرم متنفرازجمعه😔😔اهنگ شهرزادوپخش کردبدتردلم گرفت😢😢

ایشالا مشکلات هممون حل بشه

انشاالله😢

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
😔😔منم متنفرم متنفرازجمعه😔😔اهنگ شهرزادوپخش کردبدتردلم گرفت😢😢

😢😢

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
اگه من انقدر خوشگل بودم اصلاغصه نمیخوردم

شوخی کردم عزیزم مال خودم نیس ولی چون زیاد به خودم شبیه بود گذاشتم

عزیزم همه چیز که به قیافه نیس کاش زشت بودم  ولی فکرم و قلبم آروم بود

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
شوخی کردم عزیزم مال خودم نیس ولی چون زیاد به خودم شبیه بود گذاشتم عزیزم همه چیز که به قیافه نیس کاش ...

اره عزیزم میدونم،ولی باغصه هیچی درست نمیشه،اول بشین یه دله سیرگریه کن بعد یه نفس عمیق بکش همه چی روبسپردسته خدا اینجوری حداقل اروم میشی،انشالا هرمشکلی داری زود حل بشه

میشه برایه ظهوره امام زمان وحاجته دله منم یه صلوات بدید ،ممنونم 
اره عزیزم میدونم،ولی باغصه  درست نمیشه،اول بشین یه دله سیرگریه کن بعد یه نفس عمیق بکش همه چی روب ...

قربونت عزیزم مرسی 

هر چی بیشتر گریه میکنم بیشتر دلم میگیره 

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
انشالله خداازدهنت بشنوه

شوهرمو بیدار کروم رفتم بیرون😅