2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیزارم تنها جایی برم همش توخونم دارم افسردگی میگیرم ..😢😢

منم دقیقا همین مشکلو دارم مردم از تنهایی😭😭

حوصلم سر اومده بهش گفتم بریم بیرون هی من و من کرد گفت باشه بریم رفتم آماده شدم میگه ولش کم حوصلم نیس بریم بیرون رفت خوابید منم دلم گرفت😔😔

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

نذار کسی برات تصمیم بگیره.  همسر سابق من هم نذاشت درس بخونم و سر کار برم ( البته غیر مستقیم) درسم رو ادامه دادم.  بعد از جدایی هم رفتم سرکار. زن مستقلی باش.  خیلی توی روحیه ات تاثیر مثبت میذاره

منم دقیقا همین مشکلو دارم مردم از تنهایی😭😭 حوصلم سر اومده بهش گفتم بریم بیرون هی من و من کرد گفت ...

همش دوس داره دنبالم باشه...ولی چه فایده نمیتونه هم بیاد..منم از صبح گریه میکنم از جمعه متنفرم.😢

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
اوهوم میخاستم جایی برم خودش نمیشدمیگفت دادشموبفرستم باهم بریدمنم گفتم لازم نکرده خودم ومامانم میریم& ...

هوف چی بگم که نگفتنش بهتر😢

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.