2821
2789
عنوان

رژیم آب

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم راجع به فستینگ هم توضیح بده منم فستینگ گرفتم برای من هیچ تاثیری نداشت اگه راهنمایی کنید ممنون ...

فستینگ چطوری گرفتی باید کتو بگیرید ک وارد فاز چربی سوزی بشید کربو و قند کامل حذف کنید اگ حذف کنید و اصولی باشه امکان نداره چربی سوزی اتفاق نی افته

فستینگ چطوری گرفتی باید کتو بگیرید ک وارد فاز چربی سوزی بشید کربو و قند کامل حذف کنید اگ حذف کنید و ...

کتو باید چی بخوریم چقدر اصلا نمیدونم چی هست 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
کتو باید چی بخوریم چقدر اصلا نمیدونم چی هست

کتوژنیک هرم غذایی داره بزنید توگوگل میاد بالا چربی های سالم کربو و قند حذف میشه حتس ی دونه کشمش شمارو از فاز چربی سوزی خارج میکنه وقتی تو فاز کتو هستید برنج نون نشناسته قندی حذف ولی مثلا میتونی نهار ی ران سرخ کرده با گوجه خیارشور سبزی بخوری صبونه پنیر خامه ای با گردو گوجه خیار یا تخم‌مرغ سرخ کرده و لاغر شی شعار کتو اینه بخور ولاغر 

کتوژنیک هرم غذایی داره بزنید توگوگل میاد بالا چربی های سالم کربو و قند حذف میشه حتس ی دونه کشمش شمار ...

وای واقعا با خوردن لاغر میشیم چقدر ؟برگشت وزن نداریم ؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم 

وای واقعا با خوردن لاغر میشیم چقدر ؟برگشت وزن نداریم ؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم

ن اصلا من ک نداشتم ظهرها ده تا بال میذاشتم تو سرخ کن با مخلفات شام دل جیگر مرغ یا حیون روز ب روزم لاغر میشدم وقتس قند نشاسته نخوری بدن میره واسه تغذیه از چربی هات استفاده میکنه اینه فرمولش ب همین سادگی 

ن اصلا من ک نداشتم ظهرها ده تا بال میذاشتم تو سرخ کن با مخلفات شام دل جیگر مرغ یا حیون روز ب روزم لا ...

میشه بهم بگی چی بخورم چی نخورم مثلاً همش میشه گوشت بخورم یا نه