sana_banoo0o مدیر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 64 عنوان رژیم آب | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 36 پست سلام دوستان خوبید من با رژیم کتو و فستینگ چند کیلو وزنمو کاهش دادم از ازساعت ۶عصر امروزرفتم برای فست آب هم برای سم زدایی هم لاغری کسی تجربه داشته یا بخاد بگیره باهم بگیریم انگیزه شیم برای هم 1403/06/28 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sana_banoo0o مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 64 اینی که میگی چی هست توضیح بده کامل بفهمم اصلا میشه لاغر کنم ۱۸ کیلو اضافه وزن میشه باهاش درست کرد ... روزی یک کیلو کاهش وزن دارم اخر سال چیه 😅😅ولی اگرژیم اب سختهه کتو بگیر همه چی هم میخوری همه چیز ماهی ۷ الی ۸ کیلو هم کم میکنی
آویشنم عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 56 روزی یک کیلو کاهش وزن دارم اخر سال چیه 😅😅ولی اگرژیم اب سختهه کتو بگیر همه چی هم میخوری همه چیز ما ... رژیم آب خب چطوریه کل روز فقط آب بخوریم؟؟
آویشنم عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 56 روزی یک کیلو کاهش وزن دارم اخر سال چیه 😅😅ولی اگرژیم اب سختهه کتو بگیر همه چی هم میخوری همه چیز ما ... میشه توضیح بدید بهم آخه اصلا هیچی ازش نمیدونم فقط میخوام زود لاغر شم
sana_banoo0o مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 64 رژیم آب خب چطوریه کل روز فقط آب بخوریم؟؟ اره گلم تا ده لیوان کلا برای سم زدایی هم خیلی خوبه پزشکان حتی تو خارج تجویز میکنن ۳ ۷ ۱۷ ۴۰ روزه درموردش بخونید
sana_banoo0o مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 64 میشه توضیح بدید بهم آخه اصلا هیچی ازش نمیدونم فقط میخوام زود لاغر شم فالوم کن ای دی بهت بدم
آویشنم عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 56 اره گلم تا ده لیوان کلا برای سم زدایی هم خیلی خوبه پزشکان حتی تو خارج تجویز میکنن ۳ ۷ ۱۷ ۴۰ روزه در ... ببخشید سوال میپرسم یعنی حتی غذا و صبحونه نخوریم؟؟ پس اگه نباید بخوریم چی بخوریم اگه رژیم خوبیه خب یه گروه بزنیم انجام بدیم