2777
2789

اون التماس ها و اصرار کردنم برای دیدنش ب کنار ( که میتونم بگم بزرگترین اشتباه زندگیم بود )

و اون دروغهایی که تحویل خانواده میدادم برای اینکه بتونم تنهایی از خونه بزنم بیرون

من فقط ۱۹ سالم بود

جز دوس داشتن چیزی تو دلم نبود هرررفتار بد و ناجوری که باهام داشت چشم پوشی میکردم میبخشیدم اصلا به ایراداتش، لاشی بودنش، دختر باز بودنش 

ب هیچیش کار نداشتم فقط میخواستمش خدایا چه خوب که گذشت خداروشکر که هوش و حواسم برگشته الان میدونم چه پسر بی لیاقت و کثافتیه

من با چه سختی با چه دل تنگی از خونه میزدم بیرون برای نیم ساعت دیدنش

اون میگف من اصلا نمیخواستم بیام کار داشتم چون گفتی بیا اومدم و ازین حرفا

تاریخ تولدم رو یادش نمیموند ، حتی اگه یه آبمیوه هم می‌گرفت صدبار به روم میزد منت میذاشت

رفته بودیم بازار گل یه کاکتوس ۲۰ تومنی برداشتم حتی یه تعارف نزد دست تو جیبش نکرد برام حساب کنه حالا من طلبکار نیستم ازش ولی دیدم که چه بی تفاوت بود برام هدیه نمبگرفت

آخرش یه روز پیام داد گفت حوصله ندارم نمبخام با کسی باشم، کلیشه ای ترین بهونه برای کات 

حتی درست حسابی هم خداحافظی نکرد

من برای اون کثافت ۳ سال اوج جوانیم رو گذاشتم

یه دختری بودم که پسر میدید سرش پایین می‌گرفت و سرخ میشد

باورم نمیشه چطور بعضیا هیچی نمیفهمن ، چرا برای کثافت بازی و حال کردن سمت آدمی مثل خودشون نمیرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم اصلا کسی که هیچی یادش نمیمونه و کادو هم برات نمیخره خودش مشخصه دوستت نداره کاشکی زودتر از ...

دقیقا بعد از لحظه ای که آخرین پیامش دیدم کاملا بهم ثابت شد

جالب اینجاست هیچی ازش انتظار نداشتم

فقط میخواستمش همین

دقیقا بعد از لحظه ای که آخرین پیامش دیدم کاملا بهم ثابت شدجالب اینجاست هیچی ازش انتظار نداشتمفقط میخ ...

منم یکی رو فقط میخواستم 

بیرون که میرفتیم حتی خودم اب میگرفتم که تشنمون نشه اون اصلا دست تو جیبش نمیکرد 

بعدم اینجوری شده بود که پیام میدادم جوابم نمیداد 

منم گفتم اگه دوست داری حرف نزنیم 

اونم گفت اره امیدوارم یکی بهتر از من پیدا کنی

منم یکی رو فقط میخواستم بیرون که میرفتیم حتی خودم اب میگرفتم که تشنمون نشه اون اصلا دست تو جیبش نمیک ...

چرا وقتی نمی‌خوان مدت طولانی با آدم وقت میگذرونن

ینی یذره هم به وابستگی و عشق معتقد نیستن مگه میشه اخه

بخدا حتی یه چت ساده هم محبت میاره 

یه هدیه کوچیک هم کلی قلب یه دختر زیر و رو میکنه