2777
2789
عنوان

یه چیز دیشب تو عروسی دیدم هنوز هنگم

574 بازدید | 28 پست

دیشب یه عروسی دعوت بودیم، موقع شام،خانمه همین که غذا رو آوردن، به عموی داماد گفت میشه یه غذا بدین برای پسرم ،نیومده عروسی.

مرده هم گفت باشه ولی ظرف ندارین چه جوری میخواین ببرین ،زنه گفت یه بار مصرف نیست؟

مرده گفت نه.

مامان اون خانمه گفت ظرف داریم .

عموی داماد یه غذا اضافه داد بهشون .

چند دقیقه بعد برادر داماد که سر میزد چیزی کم و کسر نباشه اومد سر میز ما .

خانمه فوری غذا اضافه رو گذاشت رو پاش ،دو باره گفت بهم یه غذا بدین ...پسره هم براشون آورد.

درگیر این بودن که غذا رو چه جوری ببرن که از سر میز دیگه صدای جیغ اومد که یه خانمه یه غذا گیر کرده بود تو گلوش،همه بلند شده بودن ببینن جی شده یه لحظه نگاهم افتاد دیدم خانمه از تو کیفش یه پلاستیک در آورد غذا ها رو هول هول ریخت تو پلاستیک ،درش بست و گذاشت تو کیفش ،من هنوز هنگم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

معلوم بود وضع مالی‌شون هم خوبه ...

خانمه لباس مرتبی پوشیده بود و چند تا النگو و انگشتر و....هم داشت

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بعد عروسی فهمیدم غذا کم اومده ...خیلی ناراحت شدم ،چند نفر با این بی فرهنگ بازیشون گند می‌زنند به آبروی میزبان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یه جشن رفتیم ، طرف دستمال کاغذی رو برداشت گرفت زیر چادرش اورد خونهه😂😂😂

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

فقط اون یاروعه که غذا گیر کرده گلوش🤣

بدبخت بی هوش شد ،خدا رو شکر یه پسر اونجا بود فوری غذا از گلوش کشید بیرون و ماساژ قلب و...

بعد عروسی فهمیدم غذا کم اومده ...خیلی ناراحت شدم ،چند نفر با این بی فرهنگ بازیشون گند می‌زنند به آبر ...

اوه تو عروسی غذا کم اومدن خیلی بده و خجالت آوره😓

مثلا تو هیئت ها و اینا امکانش هست ولی عروسی نه دیگه تو عروسی ندیدم غذا اضاف بگیرن

همینکارارو کرده که وضع مالیش خوب شده😂