2777
2789
عنوان

جدا شدیم…

347 بازدید | 34 پست

دیشب کلا خدافظی کردیم 

یه شب به من پیام داد که از هم دور بشیم 

کلی گریه کردم کلی التماس کردم گفت نه باید دور بشیم من میخوام برم سربازی

منم فرداش رفتم با دو نفر حرف زدم 

خواهش میکنم قضاوت نکنیدددد لطفا 💔🙃

نمیدونم چرا اینکارو کردم نمیدونم واقعا 

حالم خیلی بد شده بود

اونم حرفام یه حرف خیلی ساده بود

فقط یجا گفته بودم به طرف دلم برات تنگ شده 

دوست پسرمم هرچی عکس براش فرستاده بودمو 🙃

برا اون دو نفر فرستاد…

چ عوضی 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی دوست پسرت میدونست با اون دوتا حرف زدی 

آشنا بودن؟

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

چ عوضی

نه اینطور نگو:)

عصبی شده بود 

ولی خیلی حرفای زشتی بهم زد 

کش موهامو آتیش زد 

گفت اینارو میبست دور موهاش برا بقیه…

ولی بازم نمیتونم ازش دل بکنم🙃

پسورد پیجمو بهش دادم 

الانم تو پیجمه ولی هیچ حرفی نمیزنیم 

همو فالو نداریم 

نمیدونم چیکار کنم

نه اینطور نگو:)عصبی شده بود ولی خیلی حرفای زشتی بهم زد کش موهامو آتیش زد گفت اینارو میبست دور موهاش ...

یعنی چی عصبی بود هیچ توجیهی نیست برای این کارش !!!

اره دید میدونست

چجوری دید؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز