2777
2789
عنوان

معجزه نماز شب 🌹♥️

6312 بازدید | 93 پست

بچه ها شمام مث من از وقتی نماز شب میخونید با خدا دوست شدید 

باورتون میشه وقتی تو قنوت نماز شب با خدا صحبت میکنم ی حس ناب و عجیبی دارم ♥️

الانم حس میکنم کارام داره راه میوفته دارم حاجت روا میشم 🥺

باور کنید خدا خیلی بزرگه بنظر من هیچ چیز تو دنیا اندازه نماز شب خوب نیس 

شمام از تجربه نماز شبتون بگید ؟😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان بد جور با خدا قهرممم

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

یه مدت هر شب میخوندم الان توفیق ندارم

فوق العاده اس احساس سبکی میکردم بعد از نماز شب یه دوستی داشتم خودکشی کرده بود شبی نبود یادش نکنم تو نماز یه بار خوابشو دیدم گفتم حالت خوبه؟ گفت خیلی بهتر شدم 

همیشه فکر میکنم شاید بخاطر دعا های من حالش بهتر شده و عذاب کمتری میکشه

کسیکه نمازهای واجب نمیخونه میتونه نماز شب بخونه؟

من نماز واجب میخونم 

نماز شبم میخونم ولی سعی کن کم کم واجب بخونی 

باور. کن تو قنوت وقتی با خدا صحبت میکنم حس میکنم دونه دونه داره به حرفام گوش میکنه

کسیکه نمازهای واجب نمیخونه میتونه نماز شب بخونه؟

بعللللههههههههههههه

خوندی برای شفای پسرم فرزاد دعا کن،ممنون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔