2777
2789
عنوان

دزد بی شرف

70 بازدید | 2 پست

رفت و برگشتم ۲ دقیقه طول نکشید اومدم دیدم زده شیشه ماشین خورد و خاک شیر کرده کیفمو برده .لعنت بهش داخل کیفم چیز خاصی نبود جز یه شیشه عسل خیلی عالی که امیدوارم کوفتش بشه البته کیفم هم بسیار جنسش خوب  و زیبا بود خیلی دوسش داشتم هر کی میدید می گفت چه کیف قشنگی .خلاصه خیلی اعصابم خورد شد چند ساعت آلاف شدم برای تعویض شیشه و تمیز کردن شیشه خورده ها از ماشین .خدا نصیب هیچ کس نکنه .حتی برای یک لحظه کیف داخل ماشین نزارین من خودم خیلی مراعات می کردم اما امروز نمی دونم چرا اصلا حواسم به این قضیه نبود  یک لحطه حواس پرتی کلی اعصاب خوردی به بار آورد. دوستان  مراقب باشین خیلی زیاد. استرس و ناراحتی و ترس وجود آدمو میگیره

چطوری شیشه رو میشکنن ؟صدا نمیده😐

یکی ببینه میخان چی بگن

خدایا

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه