2777
2789
عنوان

تنگ بودن لگن

344 بازدید | 16 پست

سلام کیا لگنشون تنگ بوده با پیاده روی و ورزش راحت زایمان کردند.

دکترم به من گفت لگنت خیلی تنگه روزی سه ساعت ورزش کن و پیاده روی کن... میخوام بدونم واقعا تاثیر داره یا نه

کسی بوده با ورزش و لگن زایمان راحت داشته باشه

هفته 37 هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لگن من کوچیک بود با اینکه درد طبیعیم رو هم کشیدم ولی آخرش دکترم گفت نمیتونی و بردنم برای سزارین

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
خودت و الکی ننداز تو چاه پاره پوره میکنی مشکل پیدا میکنی برو سز کسی ک مشکل داره باید بره سز تازه شما ...

خدا لعنت کنه دکتر منو

قششنگ میدونست من طبیعی نمیتونم زایمان کنم 

سز اجباری برام نزد

چون پول میخواست نداشتم بدم 

دو روز سوزن فشار بهم زد القای درد میکرد مررردم از درد ولی دهانه رحمم باز نمیشد برا طبیعی 

اخرش بچم افتاد تو خشکی که سزارینم کرد

همیشه میگم خدا ازش نگذره ک اینقدر اذیتم کرد

ب من هم دکتر گفت لگنت تنگه .امکان داره درداتو بکشی نتونی بعد سزارین

موقع زایمان پرستارایی ک معاینه میکردن ب یکیشون گفتم گفت ن خوبی 

ولی موقع زایمان دکتری ک بالای سرم بود همش نوچ نوچ میکرد ک خیلی تنگی زور بزن و خداروشکر زایمان کردم 

دیگ توکلت بخدا کن انشالله ک اذیت نشی

خب عزیزم چند ساعت درد کشیدی تا فارغ شدی؟

من از لحظه ایی ک دردام شروع شد درواقع چهار بعدظهر بود دیگ ذره ذره دردام زیاد شد ولی بهم گفتن ک خیلی گند پیش میری دیگ تا شش صب اوننوقع دردادی اصلی و وحشتناک شروع شد هفت و نیم زایمان

بعد پرستارا گفتن زود پیش رویی کردی 

انتظار داشتن ک چون بچه ی اولم هس سه ساعتی بشه دیگ خواست خدا بود .

من هرروز یس و انشقاق میخوندم .هرروز میگفتم خدایا یه درد رو بکشم طولانی هم نشه و همینطور هم شد