2777
2789
عنوان

عذاب وجدان امتحان ریاضی

49 بازدید | 2 پست

یادمه وقتی دوازدهم بودم برای امتحان ریاضی معلم خودمون به عنوان مراقبمون شده بود و سر جلسه کمک کرد بهمون حالا میگم نکنه جای کس دیگه ای رو گرفته باشم شاید معلممون حدود دونمره یا کمتر یا بیشتر کمک کرده باشه من الان نمره ام 18 در ریاضی انسانی معدلم 18/28حالا اگه معلم دونمره کمک کرده باشه یعنی من چند دهم یا صدم اضافه گرفتم؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

اون. کم کاریشو سر امتحان جبران کرده چون نهایی ها وا قعا در حد تدریس دبیرا نیست سخت تره

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان