2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رسمی صحبت کن

لوس حرف نزن. از ایموجی هم خیلی کم استفاده کن

از اصطلاحات مسخره به روز جامعه اصلا استفاده نکن. تا جایی که میتونی طوری نشون بده انگار اطلاعات عمومیت بالاعه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دوستان اعتماد به نفس داشتن به معنای سرد بودن و غرور داشتن و تحقیر کردن طرف مقابل نیست...

اعتماد به نفس یعنی تو خودت رو تایید کنی؛

خودت رو قبول داشته باشی؛ هدفمند باشی؛ زندگیت به بیهودگی نگذره و خودت رو دوست داشته باشی و از زندگیت لذت ببری

که این چیزا توی همه ی حرفا و رفتارای ادم نمود پیدا میکنه

همین که من توی چت از خودم ایراد نگیرم، برنامه داشته باشم، اطلاعات عمومی خوبی داشته باشم، بتونم منطقی بحثو پیش ببرم و تحقیر امیز صحبت نکنم یعنی با اعتماد به نفسم

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
دوستان اعتماد به نفس داشتن به معنای سرد بودن و غرور داشتن و تحقیر کردن طرف مقابل نیست...اعتماد به نف ...

جدی و درست صحبت کنی

تیکه کلامای زشت نداشته باشی و فحش ندی

و اطلاعاتت بالا باشه

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
رسمی صحبت کنلوس حرف نزن. از ایموجی هم خیلی کم استفاده کناز اصطلاحات مسخره به روز جامعه اصلا استفاده ...

دقیقا

دوستان اعتماد به نفس داشتن به معنای سرد بودن و غرور داشتن و تحقیر کردن طرف مقابل نیست...اعتماد به نف ...

در واقع توجه و دوست داشتن خودم..درسته؟

چون احساس میکنم سرد حرف زدن اینا فقط همچیو خراب میکنه

در واقع توجه و دوست داشتن خودم..درسته؟چون احساس میکنم سرد حرف زدن اینا فقط همچیو خراب میکنه

اره دقیقا خودت رو قبول داشتن

روی خط قرمز هات پایبند بودن و داشتن یه نظام فکری منظم

این یعنی تو با اعتماد به نفسی

ولی سرد حرف زدن نه! سرد حرف زدن فقط کسی که مشکل شخصیتی داره رو جذب میکنه وگرنه یه ادم عاقل و بالغ نمیفته دنبال کسی که بهش محل نمیده. و رابطه ات خراب میشه