2777
2789
اره دقیقا خودت رو قبول داشتنروی خط قرمز هات پایبند بودن و داشتن یه نظام فکری منظماین یعنی تو با اعتم ...

احساس میکنم نیازه خودمو تحویل بگیرم 

ولی نمیتونم

اعتماد بنفسم خیلی پایینه 

احساس میکنم نیازه خودمو تحویل بگیرم ولی نمیتونماعتماد بنفسم خیلی پایینه

عزیزدلم پس به جای تظاهر بیا روش کار کنیم

که واقعی افزایش پیدا بکنه

اول کتاب های مرتبط با افزایش اعتماد به نفس بخون

پادکست های تخصصی این حوزه رو گوش بده مثل بعضی از اپیزودهای رادیو راه

بعد بیا یه کاغذ بیار بنویس بیین چرا اعتماد به نفست کمه؟

اون چیزی که باعثش شده، قابلیت حل شدن رو داره؟ یا نه، باید دیدگاهتو تغییر بدی؟ 

بعد اینکه صبح ها و شب ها راجع به احساسات و افکارت ژورنال کن ببین چه افکاری داری و به چه چیزایی فکر میکنی

ورزش خیلیی به روحیت کمک میکنه یوگا عالیه در کنارش

مدیتیشن کار کنی

توی همون دفتر ژورنالت، در روز تلاش کن دستاوردها و داشته هات رو بنویسی حتی چیزای کوچیک مثل نمره ی خوب فلان درس...

هدفمند باش و توی روز برای هدفت تلاش کن

وقتی ادم برای هدفش تلاش میکنه، حس خوب هم سراغش میاد و خودشو ادم مفید تری میبینه

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم پس به جای تظاهر بیا روش کار کنیمکه واقعی افزایش پیدا بکنهاول کتاب های مرتبط با افزایش اعتماد ...

ببینید تلاش می‌کنم خیلی چیزا..

ولی به آخر که میرسه 

میگم‌ مگه من چیکار میکنم؟

اصلا بنظرم درست درسمو نخوندم

من خوشگل نیستم

خوش استایل نیستم

مداوم میگم فلانی از من بهتره بخاطر همین همش میگم من زشتم 

توی فلان جمع جا ندارم.. 

ببینید تلاش می‌کنم خیلی چیزا..ولی به آخر که میرسه میگم‌ مگه من چیکار میکنم؟اصلا بنظرم درست درسمو نخو ...

تلاش کن که مقایسه ی ذهنیت رو کنترل کنی

جلوی اینه از خودت تعریف کن

توی ژورنال مدام در پی این باش که خودت رو کشف کنی و ببینی چه خبره درونت

پیج کسایی که حس بد بهت میدن رو انفالو کن و دنبالشون نکن

من یه مدت حتی کلا اینستا رو پاک کردم چون مقایسه میکردم...

درباره ی کمالگرایی هم مطالعه داشته باش چون ارتباط مستقییمی باهم دارن... خودت و توانایی هات رو بشناس و حق خطا کردن به خودت بده

در نهایت روزانه دستاوردهاتو یاداوری کن و خیلی جدی برو جلو اینه قربون خودت برو😂 این بعد یه مدت جدیی تاثیر گذاره 

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
تلاش کن که مقایسه ی ذهنیت رو کنترل کنیجلوی اینه از خودت تعریف کنتوی ژورنال مدام در پی این باش که خود ...

مرسیییی ازتون

بهم پیشنهاد  میکنید چ کتاب هایی رو بخونم؟

مرسیییی ازتونبهم پیشنهاد میکنید چ کتاب هایی رو بخونم؟

عزیزمی❤️

من خودم چیزایی که خوندم رو میگم، دیدی برات تاثیر گذار نبود باز بگرد کتابای خوب زیاد هست:

چگونه کمالگرا نباشم

موهبت کامل نبودن

شجاع باش دختر ( یه توضیحی راجع به این بدم... از اسمش انگار خیلی کتاب زردیه و به درد نخوره ولی ناشر عزیز با این اسم ترجمه اش کرده تا پرفروش باشه و اصل اسم یه چیز دیگه‌است. راجع به تربیت ویژه ی دخترها صحبت میکنه که باعث حس ناکافی بودن و ... اینها در دخترا میشه.)

در باب اعتماد به نفس آلن دوباتن

خودشناسی آلن دوباتن

چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود ( این کتاب به شدت تمرین محوره قشنگ شبیه جلسات تراپی میمونه)

تلاش کن که مقایسه ی ذهنیت رو کنترل کنیجلوی اینه از خودت تعریف کنتوی ژورنال مدام در پی این باش که خود ...

مرسیییی ازتون

بهم پیشنهاد  میکنید چ کتاب هایی رو بخونم؟

عزیزمی❤️من خودم چیزایی که خوندم رو میگم، دیدی برات تاثیر گذار نبود باز بگرد کتابای خوب زیاد هست:چگون ...

مرسیییی مهربونم 

نیست بگردم دانلود کنم نخرم؟

مرسیییی مهربونم نیست بگردم دانلود کنم نخرم؟

خواهش میکنم عزیزم❤️❤️

میتونی اشتراک طاقچه بخری با هزینه ی کم؛ همشون توی طاقپه بی نهایت هستن

مرسیی😍

خواهش میکنم عزیزم❤️❤️