2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بد نیس فقط با فاصله زمانی انجامش بده. مثلا دوهفته

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خب اینو خودشم میدونه دیگ علمشو داره حتما نمیخاد اون تایم بخونهخدایا در هر بحثی یه موضوع شرعی میندازن ...

خدایا همیشه یکی پیدا میشه که با مسائل شرعی مشکل داره!!!

مگه با شما بودم؟؟؟

چیه تا یکی یه مسئله شرعی میگه جبهه میگیرین؟پس چرا به چیزای دیگه که میرسین دهنتون رو میبندین؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خدایا همیشه یکی پیدا میشه که با مسائل شرعی مشکل داره!!!مگه با شما بودم؟؟؟چیه تا یکی یه مسئله شرعی می ...

جبهه نمیگیرم 

ادمی هم نیستم که با دین و شرع مشکل داشته باشم ولی چه لزومی داره سوالات شخصی رو در ارتباط با موضوعی که مطرح کردن میپرسین ؟؟؟ خیلی زرنگی نماز خودتو بخون الان همه حکم شرعی رو بلدن نمیخواد واسه بقیه فتوا صادر کنی 

انگار خودش نمیدونه لاک با نماز جور در نمیاد   

در راستای حرف اخرتون میگم چون به شما هیچ ربطی نداره حداقل مثل شما در زندگی دیگران سرک نمیکشم  

جبهه نمیگیرم ادمی هم نیستم که با دین و شرع مشکل داشته باشم ولی چه لزومی داره سوالات شخصی رو در ارتبا ...

آفرین به شما.

منم با شما نبودم،با اسی بودم.پس تو هم تو نظر دیگران سرک‌نکش،چون اصلا با تو نبودم و به تو هم ربطی نداره که چه نظری دادم.

خوش گلدی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

جبهه نمیگیرم ادمی هم نیستم که با دین و شرع مشکل داشته باشم ولی چه لزومی داره سوالات شخصی رو در ارتبا ...

مطمئنی تو کار بقیه سرک نمیکشی؟😂😂

حداقل یه حرفی بزن که کارت تاییدش کنه.شما بیخود کردی رو نظر من ریپلای زدی و سرک کشیدی تو نظر من.مگه با تو بود نخود هر آش؟😊

مطمئنی تو کار بقیه سرک نمیکشی؟😂😂حداقل یه حرفی بزن که کارت تاییدش کنه.شما بیخود کردی رو نظر من ریپل ...

میزاشتی یه سال دیگه ریپ میزدی 

برام اهمیتی نداری هر جور دوس داری فکر کن محض اطلاعت اینجا برای همینه تبادل نظر و ریپلای زدن 

حداقل مثل تو انقد داغون نیستم ک بیام سوالات شخصی از بقیه بپرسم و تو هر موضوعی دین رو بیارم وسط 

انقد سوختی ک دوبار ریپ زدی؟  

خلاصه ریپ نزن تمایلی به ادامه بحث باهات ندارم