2777
2789
عنوان

تعبیر خواب عروسی اجباری

956 بازدید | 27 پست

سلام دوستان یه خوابی دیدم که واقعا پریشونم کرده. چون تو خواب خیلی حس بدی داشتم. 

من متاهلم و بچه دارم. اما خواب دیدم که تو شهر بابام اینا هستم که همه ش دارم از دستشون فرار میکنم، اما بابام به زور میخواد منو به یه مسجدی بکشونه و با یه غریبه که تو خواب هم ندیدمش عقد کنم و به شوهر فعلیم هم خبرشو داده. چند بار از دستشون فرار میکنم، اما بازم منو پیدا میکنن و میکشونن توی مسجد برای عقد زوری، که میبینم تو مسجد مهمون هم دعوت کردن و عده ای نشستن. تا اینکه بار آخر دوباره تونستم فرار کنم و برم توی یه ساختمون نزدیک مسجد. و از اونجا تا دوباره پیدام نکردن سریع به شوهرم زنگ بزنم که بهش خبر بدم این مراسم به زوره و بیاد منو نجات بده. شوهرم بهم گفت که این چیزایی که شنیدم واقعیت داره؟ که من با جیغ و گریه میگفتم واقعیت نداره من نمیخوام با کس دیگه ای ازدواج کنم حرفمو باور کن و اینا. وهمزمان با جیغ و گریه من هم، به جای اینکه از مسجد صدای موزیک و شادی بابت عروسی بیاد، صدای نوحه ی عزاداری خوندن یه مرد با بلندگو میومد و بعدش از خواب پریدم.

کسی تعبیرشو میدونن؟ لطفا بدون رودربایسی بهم بگید. ممنونم

تعبیرش که نمیدونم.ولی منم چندین بار چنین خوابی دیدم..که میدونم شوهر دارم ولی دارم عقد میکنم.اصلا هم‌نمیدونم این داماد کیه...استرس بدی داشتم.دلم میخواست برگردم پیش شوهرم..ولی بنظرم تعبیر بدی نداشت اتفاق بدی که خدارو شکر نیفتاد..

پارسا پسرمامان😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی تاپیک قبلی شما دیدم که نوشتین دخترتون توی سه ماهگی ارتباط چشمی نداشته نگاهشو ازتون میدزدیده الان چطوره؟؟بچه منم اینطوریه تروخدا اگه این پیام دیدی جواب بده خیلی نگران بچمم ترسیدم این شمارمه توی روبیکا یا ایتا بهم پیام بده ۰۹۳۹۶۳۵۱۳۲۹ تروخدا بگو که دخترت چطوره؟؟منم تو گوگل چیزای وحشتناکی خوندم 😭😭😭

توی تاپیک قبلی شما دیدم که نوشتین دخترتون توی سه ماهگی ارتباط چشمی نداشته نگاهشو ازتون میدزدیده الان ...

خواهش میکنم بیا بهم بگو حال دخترت چطوره الان چندوقتشه؟؟ حرف میزنه؟؟دکتر بردی چه تشخیصی گرفته؟؟خواهش میکنم جوابمو بده 

خواهش میکنم بیا بهم بگو حال دخترت چطوره الان چندوقتشه؟؟ حرف میزنه؟؟دکتر بردی چه تشخیصی گرفته؟؟خواهش ...

خداروشکر خوبه و حرف هم میزنه. مشکلی نداره. دکتر نبردم. ولی مرکز بهداشت میگه همه چیش خوبه خداروشکر

خواهش میکنم عزیزم؛برای خوابتون لازمه صدقه بدید. بهتره مرغی خون کنینموفق باشین

عزیزم برا منم میگی

دوبار خواب دیدم با همسر سابقم ازدواج کزدم خیلیم ناراحت و پشیمون بودم همش میخاستم بهم بزنم

در واقعیتم بشدت ازش متنفرم

خواهش میکنم عزیزم؛برای خوابتون لازمه صدقه بدید. بهتره مرغی خون کنینموفق باشین

سلام هزیژم بااجازه استارتر منم بپرسم

منم چندین بار همچین خوابی میبینم یبارش که انگار همه رمدم داشتن فرار میکردن با سرعت میدویدن باورن بود من و یه اقایی که میشناسمش خلاف جهت اون همه ادم راه میفرفتیم رد بارون روی زمین بود و برق میزد ازم خواستگاری کرد منم خوشحال شدم یهو یادم اومد که من شوهر دارم بس اختیار دنباا اون اقا رفتم تا رسیدیم به یه کوه که دیگه جاده قطع میشد بعدش هیچی مشخص نبود یه جیزی انگار انتهای دنیاست

بهم گفت دستاتو بیار بالا دستم رو حالت دعا و قنوت اوردن بالا از اسمون کلی اب به سمت دستم سرازیر شد اقاهه بهم گفت: ابن تقدیر توئه بعد از خواب پریدم

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم برا منم میگیدوبار خواب دیدم با همسر سابقم ازدواج کزدم خیلیم ناراحت و پشیمون بودم همش میخاستم ب ...

سلام عزیزم. خوابتون فقط حکایت ازین داره که شما بشدت توی زندگی قبلیتون ضربه خوردین و اون زندگی براتون تبدیل به کابوس شده و تعبیر دیگه ای نداره❤️