2777
2789
عنوان

تعبیر خواب عروسی اجباری

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 27 پست
سلام هزیژم بااجازه استارتر منم بپرسممنم چندین بار همچین خوابی میبینم یبارش که انگار همه رمدم داشتن ف ...

سلام عزیزم 

بسم الله الرحمن الرحیم 

شما و آقایی که توی خواب دیدین یا از نظر فکری یه هم شباهت زیادی دارین یا زندگی هاتون مثل همدیگه س. 

در روزگاری که غالباً یک مسیر رو انتخاب میکنن و زندگی متلاطمی دارن، شما در جهتی حرکت می‌کنین که نهایتا به آرامش میرسین. همچنین شما به حاجت روایی خیلی بزرگ دارین.

ان شاء الله موفق باشید و یادتون باشه تعبیر رو برای اطرافیانتون نگین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم بسم الله الرحمن الرحیم شما و آقایی که توی خواب دیدین یا از نظر فکری یه هم شباهت زیادی دار ...

سلام عزیزم خیلییی لطف‌کردی ممنونم فدات

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم. دوماد رو توی خواب دیدین یا مجهول بود؟اگه دیدینش، آشنا بود یا غریبه؟

سلام عزیزم میشه خواب منم بگی

من خواب دیدم ک دارم فلج میشم بابام هم میخاد منو به شوهر دختر عمم بده که باهاش ازدواج کنم میگفت اون پولداره میتونه خوبت کنه منو شوهرم ام گریه میکردیم حالم خیلی بد بود وقتی بیدار شدم

سلام عزیزم میشه خواب منم بگیمن خواب دیدم ک دارم فلج میشم بابام هم میخاد منو به شوهر دختر عمم بده که ...

سلام عزیزم

بسم الله الرحمن الرحیم 

اگه مشکلی توی پاهاتون دارین، مراقب پاهاتون باشین و پیگیر درمان باشین. در غیر اینصورت به معنای مشکلیه که در راه دارین و باید صدقه بدین.

همچنین اگه توی خواب با پدرتون مشاجره داشتین، ممکنه پدرتون هم بیمار شن. اما این بیماری زودگذره و جای نگرانی نیست

سلام عزیزمبسم الله الرحمن الرحیم اگه مشکلی توی پاهاتون دارین، مراقب پاهاتون باشین و پیگیر درمان باشی ...

عزیزم میشه این رو تعبیر کنی لطفا؟

خواب دیدم ایران جنگ شده بود من تو یک خونه بودم که توی اون خونه زن های زیادی به غیر از من بودن که نمیشناختمشون

به من اسلحه دادن و من هم مثل برده برای اونا میجنگیدم 

یه بار حرفاشون رو گوش کردم فهمیدم میخوان همه زن ها رو بکشن تلاش کردم نجاتشان بودم اما نشد همه رو کشتن و گذاشتنشون بالای درخت های نخل خرما و من هم خودمو بین اونا قائم کردم که نکشنم 

تعبیر این خواب چیه

یادم میاد یخ جایی از خوابم هم یک مرده که دشمن بود میخاست باهام رابطه برقرار کنه اما زوری نبود 

اولش راضی شدم ولی همون اول منصرف شدم و اونم دیگه ادامه نداد

عزیزم میشه این رو تعبیر کنی لطفا؟خواب دیدم ایران جنگ شده بود من تو یک خونه بودم که توی اون خونه زن ه ...

سلام عزیزم 

بسم الله الرحمن الرحیم 

اگه درگیر اخبار مربوط به مقاومت و جنگین، خوابتون تعبیری نداره.

در غیر اینصورت تعبیر خوابتون اینه:

شما شاهد مشکلات و بحرانهایی توی جامعه میشین و سعی میکنین مشکلات رو هموار کنین.‌ درین بحران ها، افرادی آسیب های جدی میبینن و شما شاهد مقاومت کردن اون افرادین.

توی اون شرایط بحرانی، شما کاملا عاقلانه و درست، رفتار میکنین.

سلام عزیزم بسم الله الرحمن الرحیم اگه درگیر اخبار مربوط به مقاومت و جنگین، خوابتون تعبیری نداره.در غ ...

ببخشید من آنقدر سوال میپرسم

من آدمی ام ک زیاد خواب میبینم خواب هام ام واقعا اتفاق میوفته...

اینکه تا حالا خواب دیدم شوهرم زن میگیره چه تعبیری داره🤦‍♀️