2777
2789
عنوان

زندگی با مرد خودشیفته اینجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 74 پست
من خیلی به فکر طلاق بودم هر بار اطرافیان من و از طلاق میترسوندن چون اون جلوی مردم خیلی خوب خیلی عالی ...

عزیزم همسرت شوهر بدیه

ولی آیا پدر بدی هم هست؟ اگه بچها هم دارن آزار میبینن خواهش میکنم یه فکر جدی بکن یا هرطور شده ببرش دکتر درمانش کن یا جدا شو

ولی اگر پدر بدی نیس خودت برو مشاور و راه های مقابله رو پیدا من

متاسفانه جامعه ما برای زن طلاق گرفته خیلی ناامن و سخته

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم کاملا درکت میکنم خدا جواب ظلم هاشونو بده راه حلی که فکر نکنم داشته باشه ولی اگه پیدا کردی منم ...

راه حلش بی تفاوتی و سکوت که من نه آدم بی تفاوتی ام نه آدم ساکتی 

راه حلش فقط همین شما بهش اهمیت ندین و در مقابل حرفها اهانت ها و گستاخی هاش سکوت کنین ولی مگر میشه به شما فوش بده سکوت کنی تحقیرت کنه و سکوت کنی من به اون درجه ی عرفان نرسیدم هنوز

راه حل بعدی طلاق ولی اگر بچه نداری 

بچه ها بهترین ابزار تنبیه افراد خودشیفته آن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همسرت شوهر بدیهولی آیا پدر بدی هم هست؟ اگه بچها هم دارن آزار میبینن خواهش میکنم یه فکر جدی بکن ...

به خدا همین طلاق و سخت می‌کنه جامعه خانواده مردم ابرو حفظ آبرو 

اینها کار رو سخت میکنن 

همسر من آدم بی آبرویی و من فوق العاده آدم محتاط ما دقیقا متضاد همیم 

ببین من پدرم فوت کرده 

حامی محکمی ندارم که بخوام جدا شم به عنوان یک زن تنها و مادر چند تا بچه چکار میتونم بکنم 

تو شهر کوچیکی که همه سرشون تو خشتک همدیگه است 

من مهریه هم بگیرم با این تورم گرونی و اقتصاد داغون تا چند صباح میتونم با مهریه سر کنم 

بچه هارو بگیره کی میاد برای من کاری کنه 

اصلا بی خیال ابرو و مردم همین بچه ها رو چکار کنم 

بچه ام مریض باشه مشکلی پیش بیاد فامیل و دوست و آشنا میاد یا باباش ؟

پد ر خوبی نیست ولی بهتر از پدری 

بچه دوست نیست 

ولی خب از هیچی بهتره حداقلش این که بچه رو مدرسه خوب ب پیشنهاد من ثبت نام می‌کنه شهریه اش و میده 

و کسی بچه رو اذیت کنه آتیش میگیره حالا خودش هر کاری کنه 

اهل دکتر دوا درمان و اینام نیست 

دل تنگ هم نمیشه شاید تو این سالها به من ابراز علاقه و دل تنگی کرده باشه ولی برای بچه ها ندیدم 

شغل و جایگاه اجتماعی همسرت رو بهم میگی؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
هر دفعه یه تعریف الکی ازش بکن بلکه دست بردارد از این کاراش

😂😂وای من چقدر الکی تعریف کردم از زیبایی و کمالات و جمالات نداشته اش 

واکنشی نشون نمی‌ده انگار که ی چیز عادی 

ولی کلا نباید زیاد از اینا تعریف کرد در واقع باید محلشون نذاشت یعنی فکر میکنم مثلا انگار که نمیبینیشون یا مثلا ادعا کنی همه چی عادی یا مث خودشون ک تا عرش می‌برمت بعد یهو رهات میکنن توام همین کارو کنی مثلا من می‌دونم باید ازش تعریف کنم بعد ی مدت بی خیالش شم بعد تعریف کنم بعد دوباره بی تفاوت شم لااقل معتاد تعریف و تمجید بشه برای تعریف و تمجید هم که شده یکم بهم باج بده ولی خب نمیتونم 

از بس دمدمی مزاج و بداخلاق 

برادر من دقیقا همیناست که گفتین.برای غریبه ها بهترین رفیق و حامی ولی برای پدر و مادر و زن و بچه های خودش اندازه ارزن ارزش قائل نیست.بدترین کارهارو با ماها میکنه ولی آخر سر یه جوری خودشو مظلوم نمایش میده که انگار مقصر ماییم.متاسفانه همچین آدمایی هرچقدر بهش نزدیکتر باشی بیشتر آسیب میبینی

تو کار فرش با برادرزاده و عموش کار میکنن وضع مالی عالی ولی فوق العاده حسابگر پول جمع کن و حساب کتاب کن برای بقیه خیلی خووووب کمک می‌کنه ولی برای خانواده و نزدیکان مو رو از ماست می‌کشه بیرون 

دقیقا وقتی دعوا می‌کنه میگه تو بدی ببین هیچ کس از من ناراضی نیست همه من و دوست دارن و بهم احترام میذارن جز تو 

به خدا همین طلاق و سخت می‌کنه جامعه خانواده مردم ابرو حفظ آبرو اینها کار رو سخت میکنن همسر من آدم بی ...

حرفات همه درسته متاسفانه تورم و فشار اقتصادی یه جوشه از از مشکلات پس از طلاقه درحقیقت فرهنگ باطل مردمه که نفس کشیدن رو سخت کرده...

پس عزیزم برو مشاور فقط باید راه های مقابله رو یاد بگیری طوری که هم تو راحت بشی هم اون معذرت میخوتم هار تر نشه

باید خر کردن رو یاد بگیری بهش جاه و مقام بدی باید فکر کنه در نظر تو خداست، بعد با یه اشتباه بکشش پایین. ولی نه با بی احترامی و دعوا نمیدونم چجوری منظورمو برسونم. باید کاری کنی که واسه اینکه در نظر تو موجه باشه صگ دو بزنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اون به بقیه کمک می‌کنه بقیه ای که در خدمتش باشن الکی کمک نمیکنه مثلا ممکنه ب یک آدم ضعیف تو عالم درودهمسایگی کمک کنه آدمی که بگه فلانی خیلی آدم خوبی آدمی که تعریفش و جلوی بقیه بکنه نمی‌دونم شاید اینطور نباشه ولی من اینطور حس میکنم در مقابل مثلا بخام برای خانواده ام ی جفت کفش سوغات بگیرم میگه مگه وظیفه من من وظیفه ای ندارم 

بعد ی جا میبینی برای طرف موتور هم گرفته عجیب نیست؟؟

حرفات همه درسته متاسفانه تورم و فشار اقتصادی یه جوشه از از مشکلات پس از طلاقه درحقیقت فرهنگ باطل مرد ...

به خدا من سالهاست که میگم بریم مشاور قبول نمیکنه این باید پیش روانپزشک بره باید دارو مصرف کنه به خدا که من مطمئنم نمی‌دونم چطور راضیش کنم دیوانه های واقعی راضی نمیشن ک 

اکس منم همینطوری بود خدا روشکر از دستش راحت شدم نگران زنشم حالا،همش کسی که باعث جدا شدنمون شد رو دعا میکنم،شما یه طوری باهاش زندگی کن که انگار نامرئیه و همش فکر ارتقا و پیشرفت خودت باش،به ظاهر خودت و بچه هات برس،تو بیکاری زبان بخون یا کار جدید یاد بگیر که آقا فکر نکنه صبح تا شب فکرت درگیر اونه و منتظری بیاد تا نازشو بکشی،همین که بالا سر بچه هات هست و دغدغه مالی نداری کافیه،انجام کار های مردونه بعد از طلاق واقعا سخته من خودم مجردم و خونه پدرم زندگی میکنم و برادر ندارم و پدرم هم از کار افتادست اگه در آینده ازدواج کنم شوهرم رو فقط و فقط برای انجام کار های مردونه میخوام و خودم شبیه پرنسسا زندگی میکنم و بهش وابسته نمیشم و کاراش برام مهم نیست فقط یک نفر باشه کارای بیرون رو انجام بده کافیه