من مطمئنم همسرم اختلال خودشیفتگی داره
تمام علایم یک آدم خودشیفته رو داره
وقتی زندگی روتین میشه و من سکوت میکنم موضوع و جرو بحثی میسازه تا من و تنبیه کنه یا پیش دیگران بی اعتبارشم میکنه یا تنهام میذاره و میره که من با منت برش گردونم و احساس قدرت کنه
اون حتی هدفش برای خودش مشخص نیست اون میتونه یک ماه من و بذاره و سراغی ازم بگیره بعد یک ماه پیام بده که دلم برات تنگ شده
وقتی تو جواب دلتنگیش و نمیدی تورو بد و ناسپاس جلوه میده
و خودش و قربانی و مظلومی که دنیا درحقش بی عدالتی کرده
برای اطرافیان حامی دلسوز و مهربان ویرایش خانواده بی تفاوت عصبی و پرخاشگر
اون تشنه ی تعریف و تمجید و تعریف و تمجید ازش به خودت آسیب میزنه چون بعد تورو در حدود اندازه خودش نمیبینه اون تشنه ی دیده شدن وقتی بهش اهمیت ندی و دستش رو بخونی تورو تهدید به تنها گذاشتن طلاق زن گرفتن و رها کردن یا ترک شهر میکنه
و تو تحت تاثیر قرار میگیری و باز منت میکشی که اون لذت ببره
شاید اگر الان چند سال پیش بود که من بچه ای نداشتم بی خیالش میشدم
اما اون حتی بچه هارو هم سلاح میکنه
شما تایپیک های قبلیم رو بخونید میفهمید چی میگم
این آدم خودشیفته ممکنه سر کوچکترین مسئله شمارو رها کنه وقتی از شما نفعی نمیبره نفع ممکن مالی باشه تعریف و تمجید باشه یا هرچی
و بعد هیچ سراغی از شما و بچه ها نمیگیره
خرجی هم نمیده و در مقابل بچه ها هم هیچ مسئولیتی قبول نمیکنه شما بهش زنگ میزنی و پیام میدی جواب نمیده
بعد هر وقت که به اندازه کافی شما رو خسته افسرده و دلمرده کرد پیام میده که بچه هارو میبرم تا شما برگردی
اون هیچ وقت معذرت خواهی نمیکنه هیچ وقت نمیگه برگرد اون بچه هارو بهانه میکنه تهدید میکنه و آخر سر شما کوتاه میای وقتی تعریف و مجبتی از شما دریافت نمیکنه تهدید به ازدواج مجدد یا ترک شهر میکنه وقتی باز جوابی دریافت نکرد در گزینه آخر به شما میگه دلش تنگ شده
آیا شما دلتون برای همچین آدمی تنگ میشه؟