2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار اما زشت

713 بازدید | 19 پست

فرض کنید ی خواستگار براتون اومده که زعفرانیه تهران زندگی میکنن و ماشین مدل بالا و همه چی تمام از لحاظ مادی اخلاقشم خوب و مهربون اما ظاهراً رو به پایین و زشت و قد متوسط قبول میکردین؟!

••ئه‌و قوماره‌ی ده‌ستمان پی کرد خراپ تیای دوراندم به چــآوی••

چون ظاهر برام مهمه نه

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

یس

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به خودت داره ولی به نظرم پولش عادی میشه برات بعدش قیافش برات داستان میشه اگه با خوشگل بی پول ازدواج کنی خوشگلیش عادی میشه نداریش برات داستان میشه باید از همه چی یه خورده طرف داشته باشه هم یه خرده پول هم یه خرده قیافه

بعد یه چیز دیگه  خانواده مهمه من یه زمانی میگفتم این جمله کلیشه آیه خانواده مهم خودشه شاید طرف اصلا شبیه خانوادش نباشه ولی بعد ازدواج فهمیدم خانواده از خود طرف هم مهم تره ببین باباش کی بوده بابابزرگم عمو هاش کی بودنبه خدا خیلی مهمه چون شوهرت هم شبیه شون میشه اینو یه مدت بعد ازدواج میفهمی  

اول اخلاق 

دوم اخلاق 

سوم پول 

نمیگم قیافه مهم نیست مهمه ولی بی پولی خیلی سخته

اخلاق بد سخته نمیتونی تحمل کنی 

قیافه از اون دو مورد مهم تر نیست 

پسر خوش قیافه که دنبال یکی دیگه باشه به چه درد میخوره با یه بچه بزنی تو سر که خیانت کرد بدبخت شدم 

تحقیق کن اگه اخلاق رفتارش خوب بود بله بگو کاری به قیافه نداشته باش فوقش مثل هزارتای دیگه عمل میکنه 

خدا همه را زیبا آفریده ما باید با چشم زیبا نگاه کنیم 

هیچ قیافه ای هم نیست که نشه تحمل کرد 

آدما بعد یه مدت به هم وابسته میشن فقط اخلاق و رفتارش بسنج. تحقیق کن دخترباز نباشه .معتاد نباشه .گند اخلاق نباشه .